Veegmachines

Waarom gebruik maken van een veegmachine?

Wanneer je beschikt over een bedrijfspand, is het belangrijk om deze goed schoon te houden. Als je een bedrijfspand schoon wilt houden, is het belangrijk om een goed schoonmaakplan te maken. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook om gezondheidsredenen. Er kunnen namelijk allerlei bacteriën en virussen verspreid worden via vuil en stof. Een veegmachine is ideaal om aan een schoonmaakplan te kunnen voldoen. Een veegmachine beschikt over speciale schoonmaakprogramma’s waardoor er duurzaam en zorgvuldig kan worden schoongemaakt. Bovendien zorgt het ervoor dat bedrijven niet dagenlang bezig hoeven te zijn met het schoonmaakproces. Hierdoor houden medewerkers meer tijd over en kunnen ze aan de slag met bedrijfswerkzaamheden die op dat moment meer prioriteit hebben. Het schoonmaken van een ruimte wordt met een robuuste veegmachine een fluitje van een cent!

Waar wordt een veegmachine gebruikt?

Vaak worden veegmachines geassocieerd met robuuste en grote machines die je bij het strand of op een parkeerterrein ziet. Gelukkig kunnen de veegmachines van Esra voor heel erg veel verschillende plekken worden ingezet. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld werkplaatsen, magazijnen en kleine tot middelgrote parkings. Maar ook voor grote fabriekshallen en buitenterreinen zijn veegmachines onmisbaar geworden. Met een veegmachine kan zelfs grofvuil grondig worden opgeveegd. Bij ons kun je zowel kleine als grote veegmachines vinden. Dit zorgt ervoor dat je iedere ruimte schoon kunt krijgen met een duurzame veegmachine. Bovendien is een veegmachine erg stil. Dat zorgt ervoor dat de schoonmaakmachine uitermate geschikt is voor verschillende soorten ruimtes. Genoeg redenen om te kiezen voor een snelle, stille en efficiënte veegmachine.

Hoe werkt een veegmachine?

Een schoon bedrijfspand zorgt voor een professionele uitstraling, en stelt klanten en relaties gerust. Het is ook belangrijk voor medewerkers, want een schoon pand laat zien dat jouw bedrijf serieus is en dat je geeft om de hygiëne van de werkomgeving. Een veegmachine kan ervoor dat het schoonmaakproces soepel en efficiënt verloopt. Maar hoe werkt een veegmachine eigenlijk? Door middel van een zijborstel, of twee zijborstels, ben je in staat om vuil eenvoudig en snel aan de kant te schuiven. Het vuil komt vervolgens terecht bij een robuuste borstel in het midden van de veegmachine. Deze borstel zorgt ervoor dat het vuil zorgvuldig in de opvangbak terechtkomt. Dit zorgt ervoor dat je bij het schoonmaken nooit resten achterlaat. Niets is tenslotte fijner dan een ruimte brandschoon achter te laten!

Welke soorten veegmachines zijn er?

Wanneer je een bedrijfsterrein schoon wilt houden, is het belangrijk om te weten welke soorten veegmachines je kunt gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. Er zijn veel verschillende veegmachines om onder andere een bedrijfspand schoon te maken, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor jouw situatie. Maar welke soorten veegmachines zijn er eigenlijk? Veegmachines zijn er in allerlei uitvoeringen. De populairste veegmachines voor bedrijfsgebruik zijn zittende veegmachines en meeloop veegmachines, en dat is niet zonder reden. Professionele veegmachines zorgen door middel van speciale reinigingsprogramma's dat bedrijfspanden en bedrijfsterreinen op een zorgvuldige en snelle manier schoon kunnen worden gehouden.

Meeloop veegmachines

Een meeloop veegmachine is uitermate geschikt voor het reinigen van middelgrote tot kleine oppervlakten. Daarnaast kunnen meeloop veegmachines van Esra zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ideaal om tapijten en vloerbedekking van hotels, winkels en kantoren brandschoon op te leveren. Maar een veegmachine kan natuurlijk ook heel goed worden ingezet voor het schoonmaken van een buitenterrein. Een meeloop veegmachine bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. De mogelijkheden zijn oneindig.

Zittende veegmachines

Een zittende veegmachine, ofwel opzit veegmachine, is voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Maar waarom maken zo veel bedrijven gebruik van een zittende veegmachine? Opzit veegmachines kunnen een hoge hygiëne en reinigingskwaliteit op tal van verschillende oppervlakten garanderen. Een opzit veegmachine is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Sommige zittende veegmachines van Esra beschikken ook nog eens over rubberen stootbumpers. De schoonmaakmachine voorziet in een snelle en effectieve reiniging van middelgrote oppervlakten. Het schoonmaken van asfalt, beton en vloertegels wordt met een opzit veegmachine een fluitje van een cent!

Kan een veegmachine zowel binnen als buiten gebruikt worden?

Robuuste borstels, spatwaterdichte en tegen vocht beschermde bedieningstoetsen, een veegmachine heeft het allemaal. Het zorgt ervoor dat een veegmachine onder diverse weersomstandigheden zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Bedrijven hebben tenslotte vaak te maken met grote buitenterreinen. Een Esra veegmachine die geschikt is voor binnen- en buitengebruik zorgt ervoor dat het schoonmaken van bijvoorbeeld parkeetplaatsen eenvoudig kan worden gerealiseerd. Daarnaast beschikken veegmachines van Esra over krachtige batterijen. Hierdoor kun je zorgeloos veel uurtjes maken. Bovendien is een veegmachine erg stil waardoor het in veel verschillende ruimtes kan worden gebruikt.

Professionele meeloop veegmachines en opzit veegmachines bestellen bij Esra.nl

Om alles goed schoon te kunnen houden, zijn de veegmachines van Esra de beste oplossing. Zowel zittende veegmachines als meeloop veegmachines bestel je eenvoudig en snel in de webshop van Esra. Bovendien profiteer je bij Esra van langdurige garantie. Dat zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van onze krachtige veegmachines van topkwaliteit.

18 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 23.862,41 € 19.721,00
Levertijd wordt berekend...
€ 19.863,36 € 16.416,00
Levertijd wordt berekend...
€ 1.470,15 € 1.215,00
Levertijd wordt berekend...
€ 2.184,05 € 1.805,00
Levertijd wordt berekend...
€ 644,93 € 533,00
Levertijd wordt berekend...
€ 320,65 € 265,00
Levertijd wordt berekend...
€ 7.207,97 € 5.957,00
Levertijd wordt berekend...
€ 4.688,75 € 3.875,00
Levertijd wordt berekend...
€ 29.125,91 € 24.071,00
Levertijd wordt berekend...
€ 10.466,50 € 8.650,00
Levertijd wordt berekend...
€ 8.167,50 € 6.750,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Door onze jarenlange ervaring, begrijpen we bij Esra dat veegmachines cruciaal zijn voor veel bedrijven. Het is voor bedrijven erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles goed schoon is. Werkplaatsen, magazijnen en bedrijfspanden, ze moeten regelmatig worden schoongemaakt. Een veegmachine kan dan uitkomst bieden. Veegmachines zijn stil, snel en duurzaam. Door middel van veegmachines met speciale reinigingsprogramma’s kunnen bedrijfspanden en bedrijfsterreinen snel en zorgvuldig schoon worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat er genoeg tijd over blijft voor andere belangrijke bedrijfswerkzaamheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die een krachtige veegmachine met zich meebrengt.