Winkelwagen 0
€ 0,00

Lessenaars

Door onze jarenlange ervaring in de interne logistiek weten wij dat lessenaars bijzonder veel voordelen kan bieden binnen uw bedrijf. Een lessenaar staat nooit in de weg en is gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast is er altijd een moment wanneer u hem nodig hebt. Dit bespaart u vaak een extra kantoor in het bedrijf, omdat het administratieve werk direct bij de productie of werkplek kan worden gedaan. Daarom bieden we bij Esra een breed scala lessenaars aan, zodat ons aanbod altijd aansluit op uw wensen, ongeacht de situatie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een lessenaar?

Een verrijdbare werkbank, ofwel een lessenaar, is een werkbank die gemakkelijk van A naar B te verplaatsen is in uw bedrijfshal of kantoor. Het is een erg praktische keuze, vooral wanneer u hem op meerdere plekken wilt gebruiken. U kunt een lessenaar voor diverse activiteiten gebruiken. Zo kunt u hem gebruiken om uw computer op te zetten tijdens de werkzaamheden, maar ook om uw dossiers in te bewaren. Vraagt u zich af wat u nog meer allemaal kunt met een verrijdbare werkbank? Geen probleem, onze experts helpen u graag verder en geven u geheel persoonlijk advies.

Verschillende soorten mobiele werktafels

Bij Esra bieden we verschillende soorten mobiele werktafels aan. Zo hebben wij in ons ruime assortiment een tiental mobiele werktafels. Deze zijn van het kwalitatieve topmerk Fetra. Om voor u de best passende lessenaar te vinden, hebben wij hieronder de verschillende specificaties per lessenaar vermeld.

Aantal etagés van de mobiele werktafels

In het assortiment hebben wij mobiele werktafels met een verschillend aantal etages. Zo heeft u de keuze uit: een, twee of toch drie etages. Weet u niet welk aantal etages het best passend is in uw omgeving? Geen probleem, wij helpen u graag verder!

Prijsklasse van de verrijdbare werkbanken

De lessenaars in het assortiment van Esra hebben verschillende prijsklassen. Zo heeft u mobiele werktafels van Esra variërend tussen de €278,- en de €742,-. Hiermee zorgen we ervoor dat er altijd een lessenaar is die bij uw budget in de buurt komt!

Lessenaar met laden of kastje?

Bij Esra heeft u de keuze uit lessenaars met kastjes of laden. Wilt u de lessenaar veelal voor papierwerk gebruiken? Dan adviseren wij u de lessenaar met laden! Gebruikt u grote producten? Dan kunt u wellicht beter voor de lessenaar met kastje kiezen.

Meer dan verrijdbare werkbank

Naast het complete assortiment aan lessenaars van Fetra bieden we bij Esra diverse andere mobiele werktafels aan. Zo hebben we ook een breed scala aan verrijdbare werkbanken van Rollcart en Fetra. Bij Esra hebben we zowel open als gesloten mobiele werktafels. Wij zijn tenslotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en magazijnmateriaal. Heeft u vragen over de verschillen tussen deze twee merken lessenaars? Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillen in een persoonlijk gesprek.

Voordelen lessenaars

Bij Esra bieden wij u een garantie van tien jaar op al onze lessenaars, in het zeldzame geval dat er schade optreedt of de lessenaar niet meer naar behoren functioneert. Daarnaast zijn al onze lessenaars gemaakt van staal, dit zorgt voor uitstekende stevigheid. Heeft u problemen met onze lessenaars? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u lessenaars van hoogwaardige kwaliteit aan.

Meer informatie over mobiele werkbanken

Heeft u vragen over welke lessenaar het best passend is in uw bedrijfshal of magazijn? Geen probleem, onze experts geven u graag persoonlijk advies. Heeft u vragen over de verschillende specificaties van de mobiele werktafels? Bij Esra helpen wij u hier ook graag verder mee