Winkelwagen 0
€ 0,00

Palletwikkelaars

Een magazijn, fabriekshal of groothandel, ze kunnen allemaal wel een betrouwbare palletwikkelaar gebruiken. Dagelijks worden enorme hoeveelheden aan goederen verpakt. Voor het verpakken van producten en goederen op pallets zijn automatische palletwikkelaars onmisbaar geworden. Esra beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten palletwikkelaars. Of het nu gaat om een palletwikkelaar voor kleine producten of een palletwikkelaar voor grote producten, bij Esra vind je het allemaal. Hierdoor kun je altijd een geschikte automatische wikkelmachine vinden voor jouw industrie. Het breedste assortiment online maakt ons tenslotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom gebruikmaken van een professionele palletwikkelaar?

Een palletwikkelaar, ook wel wikkelmachine genoemd, verpakt producten op pallets. Dit kan met verschillende soorten materiaal gebeuren, zoals met wikkelfolie of wikkelnet. De automatische palletwikkelaars zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Maar wat zijn nu de voordelen van een palletwikkelaar?

Allereerst beschermt het jouw producten tijdens het transport. Omdat producten stevig worden vastgebonden aan de pallet, is de kans op beschadigingen aanzienlijk kleiner. De producten kunnen worden verpakt met wikkelfolie. Transparant wikkelfolie zorgt ervoor dat producten worden beschermd tegen vocht en stof. Maar ook het gebruik van zwart wikkelfolie is een mogelijkheid. Zwart wikkelfolie beschermt producten namelijk tegen diefstal. Ook is het makkelijker om jouw lading te laden en te lossen. Je hoeft namelijk geen extra touwtjes of spanbandjes meer te gebruiken om producten vast te zetten op de pallet. Ook zorgt het ervoor dat medewerkers minder hoeven te lopen en te sjouwen. Het sjouwen van zware producten kan tenslotte voor rugklachten zorgen. Dit wil je als bedrijf natuurlijk altijd voorkomen. Bovendien is het verpakken met een palletwikkelaar veel sneller dan wanneer je bijvoorbeeld handmatig bandjes moet aanspannen.

De belangrijke specificaties van een palletwikkelaar

Een palletwikkelaar is eenvoudig te bedienen en kan eenvoudig aan jouw wensen worden aangepast. Ben je op zoek naar een machine om producten op een pallet te wikkelen met stretchfolie? Dan kan een betrouwbare wikkelmachine van Esra uitkomst bieden. Een palletwikkelaar bespaart ook nog eens geld, omdat je minder materiaal nodig hebt om dezelfde hoeveelheid producten te verpakken. Daarnaast zorgen ze voor een professionele en strakke uitstraling van de pallets. Bij het kiezen van een wikkelmachine kan het handig zijn om met een aantal factoren rekening te houden. Denk bijvoorbeeld tot aan welke pallethoogte je wilt gaan wikkelen. Palletwikkelaars van Esra.nl kunnen wikkelen tot maar liefst 2600 mm. Daarnaast is het gewicht van groot belang. Onze wikkelmachines kunnen een gewicht hebben van 2000 kg. Bovendien hebben ze de capaciteit om 40 pallets per uur te wikkelen. Heb je als bedrijf de behoefte om op hoge snelheid te wikkelen? Dan kan het raadzaam zijn om goed te kijken naar de snelheid van de draaitafel. Genoeg dingen om rekening mee te houden bij de keuze voor een betrouwbare palletwikkelaar van Esra.

Wat kost een palletwikkelaar?

Steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die een palletwikkelaar met zich meebrengt, maar wat kost een wikkelmachine eigenlijk? Palletwikkelaars zijn in diverse prijscategorieën verkrijgbaar. Een automatische palletwikkelaar van Esra is voordelig en veilig. Een palletwikkelaar is een investering. Gelukkig kun je ook meer tijd en geld besparen door het aanschaffen van een palletwikkelaar. Een palletwikkelaar maakt het tenslotte mogelijk om efficiënt en snel pallets te verpakken. Door gebruik te maken van een wikkelmachine, hebben medewerkers de mogelijkheid om meer andere werkzaamheden op te pakken. Het kan natuurlijk voorkomen dat sommige bedrijfswerkzaamheden simpelweg gewoon meer prioriteit hebben.

Waar wordt een palletwikkelaar gebruikt?

Gelukkig zijn palletwikkelaars verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Palletwikkelaars worden namelijk gebruikt voor heel erg veel verschillende industrieën. Hierbij kun je denken aan werkplaatsen, fabrieken en magazijnen. Op deze plekken worden dagelijks grote hoeveelheden producten verpakt en verplaatst. Maar ook met het laden en lossen kan veel tijd bespaard worden. Door gebruik te maken van een automatische palletwikkelaar kun je medewerkers ontlasten. Bovendien zorg je voor goede arbeidsomstandigheden. Met een wikkelmachine van Esra heb je ook de mogelijkheid om rolcontainers, karren, en koffers in te wikkelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die een automatische palletwikkelaar met zich meebrengt.

Palletwikkelaars bestellen bij Esra.nl

Een wikkelmachine brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer je als bedrijf een palletwikkelaar wilt bestellen, kun je verschillende factoren in overweging nemen. Hierbij kun je denken aan tot welke pallethoogte gewikkeld kan worden, de palletcapaciteit en het palletgewicht. Automatische palletwikkelaars bestellen doe je eenvoudig en snel in de webshop van Esra. Bij Esra vind je palletwikkelaars waarvan wij garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan de artikelen die we aanbieden. Op Esra.nl vind je naast verschillende wikkelmachines ook palletfolie. De mogelijkheden zijn oneindig. Dit zorgt ervoor dat je altijd een goede keuze kunt maken voor jouw industrie.

Foliewikkelmachine

Een stabiele pallet met een foliewikkelmachine van Esra. Jij als verzender bent verantwoordelijk voor een goede en stabiele pallet. Zo voorkom je schade aan je producten en eventuele kans op transportschade door vallende dozen tijdens transport. Door het gebruik van een foliewikkelmachine heb je strak ingesealde pallets in een handomdraai. Je bespaart tijd, ruimte en geld met een foliewikkelmachine. Doordat de machine de pallet automatisch inwikkelt kan de magazijnmedewerker de volgende pallet al klaarzetten. Je kunt pallets hoger opstapelen door de stabiliteit van de pallet. Zo bespaar je geld omdat er minder ruimte nodig is om in te kopen voor transport.