Winkelwagen 0
€ 0,00

Opstapkrukken

Snel, veilig en met beperkte ruimte werken. Dit zijn de uitdagingen die zich voordoen in een druk magazijn of een overvolle bedrijfshal. De beperkte ruimte zorgt ervoor dat er in de hoogte ruimte gecreëerd moet worden. Om deze hoogte veilig te bereiken bieden we u bij Esra een breed scala opstapkrukken aan. Metalen of kunststof opstapkrukken zijn de perfect voor uw bedrijfshal of magazijn als u te weinig ruimte heeft voor een bordestrap of een complete rolsteiger. En er slechts noodzaak is voor een klein opstapje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een opstapkruk?

Een opstapkrukje is een klein krukje met een poot, zonder rugleuning. Met een olifantenpoot, ook wel bekend als de opstapkruk, kunt u gemakkelijk op hogere plekken komen om uw spullen te pakken uit uw opslagruimte. De mobiele opstapkrukken van Esra bestaan uit breukvaste kunststof  of robuust metaal en garanderen absolute veiligheid door middel van een rubberen ring op de bodem van elke opstapkruk. Wanneer u de olifantenpootkrukken gebruikt verdwijnen de wieltjes naar binnen, hierdoor verplaatst de kruk zich niet tijdens gebruik en staat u altijd stabiel.

Waarom een opstapkruk gebruiken?

Waarom zou u een olifantenpoot gebruiken vraagt u zich misschien af? Het is een relatief goedkope optie voor uw magazijn of bedrijfshal om bij spullen te komen waar u normaal niet bij kan komen. Daarbij kunnen de kleine krukjes van Esra gemakkelijk tot 150 kilogram kan dragen. Daarnaast is de opstapkruk gemakkelijk te verplaatsen, door de wieltjes kunt u de opstapkruk gemakkelijk verrollen naar andere plekken met uw voeten. In ons assortiment kennen wij metalen en kunststoffen opstapkrukken. Wij bieden u opstapkrukjes aan in diverse kleuren, namelijk: rood, grijs, zwart en blauw.

Kunststof opstapkruk

De kunststof opstapkrukken in het assortiment van Esra hebben een prijs van €44,63. De kunststof opstapkrukken zijn gemaakt van lichter materiaal en zijn een milieuvriendelijke optie. Bovendien zijn de kunststoffen olifantenpootkrukken van Esra de economischere optie. Dus, bent u milieuvriendelijk, of zoekt u een opstapkruk zonder de marges te drukken, dan past de opstapkruk van kunststof beter bij u!

Metalen opstapkruk

De metalen opstapkrukken in het assortiment van Esra hebben een prijs van €49,49. Het materiaal van de opstapkrukken van metaal zijn een stuk sterker, want metaal is erg robuust. Dit heeft als voordeel dat de metalen opstapkrukken een stuk minder snel beschadigd raken ten opzichte van de kunststof opstapkrukken. Dus bent u op zoek naar een opstapkruk die langer meegaat? Dan past de opstapkruk van metaal beter bij u!

Voordelen opstapkruk

Het voordeel van de opstapkrukken in het assortiment van Esra, is dat de twee tredes van de opstapkruk zijn bedekt met een antisliplaag, zo dragen de opstapkrukken bij aan een veiligere werkomgeving. In het geval u geen noodzaak ziet voor een opstapkruk met twee treden, kunt u gemakkelijk de bovenste trede los klikken om de kruk te verkleinen. De levertijd van onze opstapkrukken is op aanvraag, dit houdt in dat u kunt rekenen op een korte levertijd van ons. Daarnaast bieden wij u een garantie van twee jaar op de olifantenpoten in ons assortiment. Hieronder leest u meer over de 2 verschillende soorten die Esra voor u heeft.

Meer dan alleen opstapkrukken

Naast het complete assortiment aan opstapkrukken, bieden we bij Esra ook diverse andere magazijntrappen en krukken aan. Zo kunt u bij ons niet alleen opstapkrukken aanschaffen, maar ook genieten en kiezen uit een breed scala aan toegangstrappen en bordestrappen. Wij zijn ten slotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport!

Contact opstapkruk

Heeft u vragen over welke opstapkruk het best passend is bij uw magazijn of opslagruimte of wilt u advies van een van onze experts? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder en verlenen maatwerk aan u. Heeft u vragen of opmerkingen over andere producten van ons? Geen probleem, hiervoor kunt u ook gerust aan de bel trekken.