Winkelwagen 0
€ 0,00

Bordestrappen

Bordestrappen

Snel, veilig en met beperkte ruimte werken. Dit zijn de uitdagingen die zich voordoen in een druk magazijn of een overvolle bedrijfshal. De beperkte ruimte zorgt ervoor dat er in de hoogte ruimte gecreëerd moet worden. Om deze hoogte veilig te bereiken bieden we u bij Esra een breed scala opstapkrukken aan. Lichtgewicht, aluminium bordestrappen zijn de perfecte samenkomst tussen mobiele opstapkrukken en robuuste rolsteigers. Zo kunt u snel en veilig bij de hoogste opslagruimte komen van uw magazijn of bedrijfshal.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een bordestrap?

Een bordestrap ofwel, een platformtrap, is een trap die voorzien is van een of meerdere platformen die fungeren als rust- of eindpunt. De platformen zijn bij een bordestrap vaak drie keer zo breed als een normale trede waarop de gebruiker veilig kan staan om de werkzaamheden uit te voeren. In het assortiment van Esra kennen we alleen een bordestrap met het platform aan de top. Vanaf dit bordes kan de gebruiker gemakkelijk en veilig de producten vanaf de hoogste stelling pakken. De bordestrappen van Esra staat altijd met vier poten stevig op de grond en zijn voorzien van een handle om te remmen.

Waarom een bordestrap?

Onze bordestrappen zijn de perfecte samenkomst van mobiel en robuust. Dit komt door de aluminium frames waardoor de trappen zowel lichtgewicht als stevig zijn. De bordestrappen in het assortiment van Esra hebben een ook draaggewicht van ten minste 150 kilogram. Deze factoren maken deze trappen dé geschikte trappen om uw professionele werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Daarnaast neemt de platformtrap relatief weinig ruimte in, want het biedt de mogelijkheid om op het bordes te staan in plaats van een complete rolsteiger te gebruiken voor kleinere klussen.

De verschillende bordestrappen bij Esra

Bij Esra bieden wij bordestrappen aan die variëren van drie tot negen treden. Dit geeft u de gelegenheid om een bordestrap te kiezen met een platformhoogte die passend is bij uw ruimte. Naast deze onderscheiding hebben wij ook drie verschillende merken in ons assortiment. Deze modellen bieden diverse kwaliteiten die goed aan zouden kunnen sluiten op uw werkzaamheden.

Lift-Truk

De orderpicktrappen van Stockmaster zijn de meest geschikte bordestrappen voor het hedendaagse magazijn. Goederen tot 60 kilogram kunnen op de lift worden getransporteerd zodat de gebruiker niet de trap af hoeft te lopen met het product in de hand. Lichtgewichte, zeer mobiele, aluminium orderpicktrap die op de plaats kan draaien. Dus ook in kleine ruimtes een perfecte match. De Lift-Truk reduceert substantieel het risico op arbeidsongevallen.

Navigator

De Navigator is de robuuste aluminium bordestrap die we allemaal kennen. De Navigator is gemaakt van een aluminium frame met inklapbare wielen die de mobiliteit vergemakkelijkt. Met een handle aan de kant van de treden, kan de gebruiker de wielen onder de trap vandaan laten komen in de ‘rij-positie’.

Tracker

De Tracker is de meest geschikte trap voor magazijnen en bedrijfshallen zonder vlakke of effen vloeren. Deze trap maakt gebruik van een groot wiel aan de achterzijde waardoor deze over groffer terrein kan worden verplaatst. De kanttekening is hierbij wel dat deze trap om zijn as draait, dus minder mobiel is dan de andere twee modellen.

Voordelen bordestrappen Esra

Onze bordestrappen hebben een garantie van twee jaar. In het zeldzame geval uw trap niet naar behoren functioneert, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u platformtrappen aan van hoogwaardige kwaliteit. Met het merk Stockmaster staat u garant voor een kwaliteit platformtrap.

Meer dan bordestrappen

Naast het complete assortiment aan bordestrappen, bieden we bij Esra diverse andere magazijntrappen en krukken aan. Zo kunt u bij ons niet alleen platformtrappen bestellen, maar ook genieten van een breed scala aan opstapkrukken en toegangstrappen. Wij zijn ten slotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en magazijnmateriaal.

Contact bordestrappen

Heeft u vragen over welke bordestrap passend is bij uw ruimte of wilt u advies van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen over andere onderdelen? Geen probleem, onze experts helpen u hier ook graag verder mee. De levertijd van onze bordestrappen variëren tussen de drie en vier werkweken.