Winkelwagen 0
€ 0,00

Gebruikte Vorkheftrucks

Voor het laden en uitladen van zware producten op het crossdock, het verplaatsen van producten van hal naar hal en het vervoeren van inpak tot expeditie, vorkheftrucks zijn onmisbaar in de magazijnen en bedrijfshallen die efficiënt ingericht zijn. Het struikelblok waar veel leidinggevenden op stuiten is het prijskaartje. Nieuwproducten voor interne logistiek zijn veelal prijzig. Daar zijn vorkheftrucks een goed voorbeeld van. Gebruikte heftrucks bieden hiervoor de ultieme oplossingen voor grote magazijnen en bedrijfshallen. De kwaliteit van CESAB-, EP- en BT-vorkheftrucks voor de prijs van een gebruikte vorkheftruck.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Efficiëntie voor een prikje

Verbeterde logistiek met de robuuste, kwalitatieve gebruikte vorkheftrucks van Esra.nl. Deze belofte komt voort uit onze jarenlange ervaring als de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en opslag. Het aanbieden van vorkheftruck occasions is slecht het topje van de ijsberg. Bij Esra bieden we ook gebruikte stapelaars en reachtrucks. Bovendien maken wij het bestelproces van deze producten zo gemakkelijk mogelijk. Het bestelgemak wordt alleen overschaduwd door de korte, heldere lijnen van communicatie die onze servicemedewerkers verschaffen om u te voorzien van informatie over uw bestellen en gedegen adviezen mocht u ze nodig hebben. Neem een kijkje in ons assortiment om de juiste match te vinden voor uw magazijn.

Gebruikte CESAB-vorkheftrucks

CESAB-vorkheftrucks staan bekend om hun slim ergonomisch ontwerp en voortreffelijke kwaliteit. Deze kwaliteit blinkt zelfs uit wanneer de vorkheftrucks een tweede leven krijgen. Gebruikte vorkheftrucks van CESAB tonen nog altijd de resultaten van de vele uren van onderzoek, ontwikkeling en testen die zijn besteed aan elk model.

BT-vorkheftruck occasions

Bij Esra hebben we een aantal gebruikte BT-reachtrucks in het assortiment. De reden dat wij vooral deze reachtruck occasions aanbieden is vanwege de aanhoudende kwaliteit. Hoewel wij uiteraard elke tweedehandse reachtruck grondig onderhouden en, waar nodig, voorzien van originele vervangende onderdelen, zijn gebruikte reachtrucks van BT vrijwel even goed als de nieuwproducten.

EP-vorkheftrucks krijgen een tweede leven

Gebruikte EP-vorkheftrucks zijn ook deel van het Esra assortiment. De kwaliteit van de tweedehandse modellen blijft uitblinken. Dit komt mede door de kwaliteit van productie, maar ook vanwege de grote onderhoudsbeurt van het Esra-team. Daarbij komt ook onze garantie op al onze gebruikte vorkheftrucks.

 

Gebruikte vorkheftucks bestellen bij Esra.nl

Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw gebruikte vorkheftrucks bestellen. In het zeldzame geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw vorkheftruck occasion. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug. Mocht je meer informatie willen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.