Winkelwagen 0
€ 0,00

Heftrucks Diesel/LPG

Om de interne logistiek te optimaliseren, zijn de diesel heftrucks van Esra een uitstekende oplossing. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit de hoogwaardige diesel heftrucks van Cesab. De veelzijdige keuze binnen de diesel heftrucks zorgen ervoor, dat u te allen tijde zult slagen bij Esra.nl. Onze heftrucks hebben zeer variërende hefhoogtes en draagvermogens, zodat u altijd een aansluitende heftruck vindt voor het hefwerk van uw bedrijf. Met een Cesab diesel heftruck kunt u in uw magazijn of bedrijfshal gemakkelijk al uw goederen van A naar B transporteren. Heeft u liever heftrucks op een andere brandstof / aandrijving? Dan kunt u ook kiezen voor onze LPG-heftrucks of elektrische heftrucks.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diesel heftruck

Een diesel heftruck is een veelzijdig en krachtig voertuig dat wordt gebruikt om zware goederen te verplaatsen en op te tillen in magazijnen, fabrieken en andere industriële omgevingen. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een diesel heftruck. Een diesel heftruck biedt kracht, prestaties en betrouwbaarheid en kan de productiviteit en efficiëntie van het werk aanzienlijk verhogen.

Zware ladingen

Een diesel heftruck biedt een indrukwekkende kracht en prestaties, waardoor het mogelijk is om zware lasten met gemak te verplaatsen en op te tillen. Dit is vooral handig in omgevingen waar grote of zware goederen worden verplaatst en waar de snelheid en efficiëntie van het werk belangrijk zijn. Diesel heftrucks zijn zeer brandstofefficiënt en hebben over het algemeen een langere levensduur dan andere soorten heftrucks. Dit betekent dat ze minder vaak moeten worden bijgevuld en dat ze minder onderhoud nodig hebben, wat leidt tot lagere kosten op de lange termijn.

Betrouwbaarheid diesel heftruck

Diesel heftrucks zijn zeer betrouwbaar en hebben over het algemeen een lange levensduur. Dit komt doordat ze zijn gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan. Dit zorgt voor een betrouwbare werking en vermindert de stilstandtijd, wat cruciaal is in een productieomgeving. Diesel heftrucks kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan taken en in verschillende omgevingen. Ze zijn ideaal voor het verplaatsen van goederen binnen magazijnen, maar ook voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers.

Lagere Co2 uitstoot

Moderne diesel heftrucks hebben een lagere CO2-uitstoot dan oudere modellen en zijn over het algemeen schoner dan benzine- of LPG-heftrucks. Dit maakt ze een milieuvriendelijker alternatief voor andere soorten heftrucks.