Strooiwagens

Hoe werkt een strooiwagen?

Steeds meer mensen genieten van de voordelen die een strooiwagen met zich meebrengt. Maar hoe werkt een strooiwagen eigenlijk? Een strooiwagen is een wagentje dat beschikt over een vulbak. De vulbak kan gevuld worden met strooigoed naar keuze. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld zout, graszaad en mestkorrels. Vervolgens kun je naarmate je de strooiwagen aanduwt, het strooigoed gelijkmatig en zorgvuldig verdelen. Een strooiwagen wordt onder andere vaak gebruikt in grote tuinen. Strooiwagens zijn tenslotte een stuk handiger voor grotere oppervlaktes, vooral omdat je niet telkens de vulbak opnieuw hoeft aan te vullen. Een strooiwagen kan op diverse manieren worden ingezet. Echter is het wel handig om, ongeacht het type strooiwagen, altijd zowel in de lengte als in de breedte te strooien. Dit zorgt voor het beste resultaat!

Waar kun je een strooiwagen voor gebruiken?

Strooiwagens zijn ideaal voor het gelijkmatig verdelen van strooigoed over een groot vloeroppervlak. Ze zijn sterk genoeg om dagelijks te worden gebruikt en zorgen ervoor dat elke streepje van het oppervlak gladvrij kan worden gemaakt. In de winter kan een strooiwagen uitermate geschikt zijn voor het verdelen van strooizout of andere anti-slipmiddelen. Maar ook in de zomer kan een strooiwagen heel erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan gazononderhoud. Heb je een tuin met een gazon? Dan kunnen strooiwagen gazon en mest strooiwagen uitkomst bieden. Strooiwagen gazon en mest strooiwagen zorgen ervoor dat het zaaien van graszaad en het uitstrooien van mestkorrels een fluitje van een cent wordt! Het is dan ook niet verwonderlijk dat gras zaaien met strooiwagen steeds meer wordt gedaan. Een strooiwagen van Esra kan het hele jaar door gebruikt worden.

Verschillende soorten strooiwagens

Een strooiwagen is zeer geschikt voor grote oppervlakken en lange afstanden. Er zijn verschillende soorten strooiwagens verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een strooiwagen en een handstrooier. Maar ook zoutkisten van Esra worden nadrukkelijk gebruikt. Bij het kiezen van een strooiwagen kun je rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Hierbij kun je denken aan de grootte van de vulbak, en het draagvermogen van de strooiwagen.

strooiwagen

Een strooiwagen van Esra werkt zeer goed voor grotere oppervlakten. Steeds meer mensen maken gebruik van een functionele strooiwagen, en dit is niet zonder reden. Een strooiwagen is veel efficiënter en productiever dan handmatig strooien. Bovendien is een strooiwagen zeer geschikt voor lange afstanden. Esra strooiwagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De strooiwagens kunnen een draagvermogen hebben van maar liefst 50 kg. Daarnaast bieden ze ruimte voor 30 liter aan strooigoed.

Handstrooier

Earthway handstrooier wordt steeds meer gebruikt. De handstrooier is een veelzijdig gereedschap dat je kunt gebruiken om onder andere zout, graszaad en mestkorrels te verdelen. Het is een klein, lichtgewicht apparaat waarmee je gemakkelijk strooigoed kan verdelen over een klein oppervlak. Je hoeft niet meer te bukken of te knielen om het strooigoed goed te verdelen.

Zoutkist

Bedrijven kunnen enorm profiteren van het gebruik van zoutkisten tijdens de wintermaanden. Het is van groot belang dat bedrijven de veiligheid van hun werknemers en klanten waarborgen door gladheid op hun terrein te voorkomen. Door een zoutkist op strategische plekken te plaatsen, zoals bijvoorbeeld bij de ingang of in de buurt van parkeerplaatsen, kunnen bedrijven direct handelen bij gladheid en een veilige omgeving creëren. Het gebruik van zoutkisten is bovendien een duurzaam alternatief voor het gebruik van chemische strooimiddelen. Door het gebruik van zoutkisten te promoten, kunnen bedrijven laten zien dat zij zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en tegelijkertijd een veilige omgeving voor hun werknemers en klanten waarborgen.

Zoutbak

Een zoutbak is een handige en betrouwbare oplossing om gladheid op uw terrein te voorkomen. De zoutbak is eenvoudig in gebruik: vul de bak met strooizout en plaats deze op een strategische plek, bijvoorbeeld bij de ingang van uw woning of bedrijfspand. Wanneer de temperatuur onder het vriespunt daalt en gladheid dreigt, kunt u gemakkelijk een handvol zout uit de bak halen en op de gewenste plek strooien. Het zout zal direct beginnen te werken en voorkomen dat de ondergrond glad wordt. Een zoutbak is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing en biedt een betrouwbare manier om gladheid op uw terrein te voorkomen.

3 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 257,89 € 213,13
Levertijd wordt berekend...
€ 235,95 € 195,00
Levertijd wordt berekend...
€ 32,95 € 27,23
Een strooiwagen is zeer geschikt voor grote oppervlakken en lange afstanden. Er zijn verschillende soorten strooiwagens verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een strooiwagen en een handstrooier. Maar ook zoutkisten van Esra worden nadrukkelijk gebruikt. Bij het kiezen van een strooiwagen kun je rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Hierbij kun je denken aan de grootte van de vulbak, en het draagvermogen van de strooiwagen.