Winkelwagen 0
€ 0,00

Steekwagens

Steekwagens

Door onze jarenlange ervaring in de interne logistiek, begrijpen we bij Esra dat steekwagens cruciaal zijn voor het intern vervoeren van goederen. Gemakkelijk producten verzetten van het magazijn naar de expeditie en vanaf het crossdock terug naar de stellingen. Laat uw werknemers ergonomisch werken door gebruik te maken van Esra’s brede assortiment steekwagens. Gemakkelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Deze drie termen zijn geheel toe te kennen aan de steekwagens van Esra. Geen zware producten of andere benodigdheden tillen, maar simpelweg op de duwwagen stapelen en naar de eindbestemming rijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 67

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 67

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wat is een steekwagen

Een steekwagen, ook wel bekend als een handkar of transportwagen, is een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het verplaatsen van zware voorwerpen en goederen over korte afstanden. Het bestaat uit een stevig stalen frame met twee wielen en een lange handgreep. Het platform, of laadoppervlak, van de steekwagen kan verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van het type en het gebruik. Steekwagens worden veel gebruikt in magazijnen, winkels, kantoren, fabrieken en huizen, waar zware objecten zoals dozen, meubels, apparatuur en materialen verplaatst moeten worden. Door het gebruik van een steekwagen kunnen deze objecten gemakkelijker en veiliger worden verplaatst, waardoor fysieke belasting en risico's op verwondingen worden verminderd.

Typen steekwagens bij Esra.nl

Met het brede assortiment van Esra.nl vindt iedere bedrijfshal en elk magazijn de juiste match. Alle merken in het assortiment leveren kwalitatief hoogwaardige steekwagens van duurzaam materiaal waardoor ze onderhoudsarm en robuust zijn. De uiteenlopende uitvoeringen bieden de optie voor lichtgewicht frames, robuust staal of zelfs opbergbare steekwagens. Neem een kijkje!

Ravendo steekwagens

De Ravendo steekwagen is een ideale middenweg tussen het draaggewicht van een steekwagen met stalen frame en de flexibiliteit van een opklapbare steekwagen. Deze uitvoering heeft een draaggewicht van 250 kilogram op luchtbanden.

Braucke steekwagens

De Braucke steekwagen in ons assortiment is de ‘standaard’ lichtgewicht uitvoering van een stalen steekwagen. Het lichtere frame levert slechts 50 kilogram in op het maximale draaggewicht van zware stalen frames.

Fetra steekwagens

Het assortiment van Fetra steekwagens bij Esra.nl is heel breed. Er zijn ‘standaard’ exemplaren, vergelijkbaar met die van Braucke en nog specialistischere uitvoeringen. Fetra steekwagens hebben zowel stalen als aluminium uitvoeringen en hebben een maximaal draaggewicht vanaf 150 kilogram. Daarnaast zijn er uitvoeringen met gaas achterwanden, brede scheppen, opklapbare frames en rubberen grips. Ook accessoires vindt u in het Fetra assortiment. Diverse extra draagarmen, zodat werknemers gemakkelijk de producten op de steekwagens kunnen tillen.

Rollcart steekwagens

Rollcart steekwagens bieden de oplossing voor verschillende producten. Naast de standaardversie, zijn er ook zakkensteekwagens, apparatensteekwagens en pakketsteekwagens. Daarnaast biedt Rollcart verschillende frames. Buisframes, aluminium frames en stalen frames, alles is mogelijk bij Rollcart.

 

Gasfles steekwagen

Om gasflessen veilig te vervoeren is er een speciale gasfles steekwagen. Op deze steekwagen kun je de cilindervormige gasfles rechtop zetten en aan de bovenkant bevestigen met een band of ketting. Zo kun je veilig je gasfles vervoeren met een steekwagen.

Meer dan steekwagens

Onbetwist uw intern transportspecialist. Onze steekwagens zijn slechts het topje van de ijsberg. Bij Esra zijn we specialist in allerlei oplossingen voor magazijnen, bedrijfshallen en kantoren. Zo bieden we van alles van verpakkingsmachines tot kleedruimtes en van hogedrukreinigers tot serveerwagens.

Steekwagens bij Esra.nl

Bestel vandaag uw steekwagens bij Esra.nl. We leveren snel en zorgvuldig. Mocht de bestelling vertraging oplopen, dan voorzien we u van duidelijke communicatie over de gewijzigde levertijd. Weet u niet welke steekwagen u nodig heeft? Lees dan ons artikel over de verschillende soorten steekwagens.

Heeft u vragen of wil u meer informatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met onze specialisten opnemen. Zij voorzien u altijd van passende adviezen en antwoorden.