Winkelwagen 0
€ 0,00

Steekwagens

Steekwagens

Door onze jarenlange ervaring in de interne logistiek, begrijpen we bij Esra dat steekwagens cruciaal zijn voor het intern vervoeren van goederen. Gemakkelijk producten verzetten van het magazijn naar de expeditie en vanaf het crossdock terug naar de stellingen. Laat uw werknemers ergonomisch werken door gebruik te maken van Esra’s brede assortiment steekwagens van o.a. merken zoals Fetra en Rollcart. Gemakkelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Deze drie termen zijn geheel toe te kennen aan de steekwagens van Esra. Geen zware producten of andere benodigdheden tillen, maar simpelweg op de steekwagen stapelen en naar de eindbestemming rijden. Een steekwagen kopen doe je online bij Esra.nl

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 62

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 62

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wat is een steekwagen

Een steekwagen, ook wel bekend als een handkar of transportwagen, is een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het verplaatsen van zware voorwerpen en goederen over korte afstanden. Het bestaat uit een stevig stalen frame met twee wielen en een lange handgreep. Het platform, of laadoppervlak, van de steekwagen kan verschillende afmetingen hebben, afhankelijk van het type en het gebruik. Steekwagens worden veel gebruikt in magazijnen, winkels, kantoren, fabrieken en huizen, waar zware objecten zoals dozen, meubels, apparatuur en materialen verplaatst moeten worden. Door het gebruik van een steekwagen kunnen deze objecten gemakkelijker en veiliger worden verplaatst, waardoor fysieke belasting en risico's op verwondingen worden verminderd.

Typen steekwagens bij Esra.nl

Met het brede assortiment van Esra.nl vindt iedere bedrijfshal en elk magazijn de juiste match. Alle merken in het assortiment leveren kwalitatief hoogwaardige steekwagens van duurzaam materiaal waardoor ze onderhoudsarm en robuust zijn. De uiteenlopende uitvoeringen bieden de optie voor lichtgewicht frames, robuust staal of zelfs opbergbare steekwagens. Neem een kijkje!

 

Ravendo steekwagens

 

De Ravendo steekwagen is een ideale middenweg tussen het draaggewicht van een steekwagen met stalen frame en de flexibiliteit van een opklapbare steekwagen. Deze uitvoering heeft een draaggewicht van 250 kilogram op luchtbanden.

 

Braucke steekwagens

 

De Braucke steekwagen in ons assortiment is de ‘standaard’ lichtgewicht uitvoering van een stalen steekwagen. Het lichtere frame levert slechts 50 kilogram in op het maximale draaggewicht van zware stalen frames.

 

Fetra steekwagens

 

Het assortiment van Fetra steekwagens bij Esra.nl is heel breed. Er zijn ‘standaard’ exemplaren, vergelijkbaar met die van Braucke en nog specialistischere uitvoeringen. Fetra steekwagens hebben zowel stalen als aluminium uitvoeringen en hebben een maximaal draaggewicht vanaf 150 kilogram. Daarnaast zijn er uitvoeringen met gaas achterwanden, brede scheppen, opklapbare frames en rubberen grips. Ook accessoires vindt u in het Fetra assortiment. Diverse extra draagarmen, zodat werknemers gemakkelijk de producten op de steekwagens kunnen tillen.

 

Rollcart steekwagens

 

Rollcart steekwagens bieden de oplossing voor verschillende producten. Naast de standaardversie, zijn er ook zakkensteekwagens, apparatensteekwagens en pakketsteekwagens. Daarnaast biedt Rollcart verschillende frames. Buisframes, aluminium frames en stalen frames, alles is mogelijk bij Rollcart.

Gasfles steekwagen

Om gasflessen veilig te vervoeren is er een speciale gasfles steekwagen. Op deze steekwagen kun je de cilindervormige gasfles rechtop zetten en aan de bovenkant bevestigen met een band of ketting. Zo kun je veilig je gasfles vervoeren met een steekwagen. Een gasfles steekwagen is speciaal ontworpen om gasflessen veilig te vervoeren en te verplaatsen. Zo hebben deze steekwagens vaak speciale beugels en klemmen om de gasflessen op hun plaats te houden, waardoor het risico op ongelukken en letsel wordt verminderd. Er zijn gasfles steekwagens verkrijgbaar voor verschillende maten en typen gasflessen. Hierdoor kan je een steekwagen kiezen die geschikt is voor de specifieke gasflessen die je gebruikt.

Steekwagen kopen

Wilt u een steekwagen kopen? Dan is er bij Esra meer dan voldoende keuze. Een groot voordeel is onze eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Gaat u een steekwagen kopen, dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Het is belangrijk om te kijken naar het draagvermogen van de steekwagen om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw ladingen. Daarnaast is het materiaal en de grootte van de steekwagen van belang om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor uw toepassing. Door het vergelijken van verschillende opties en het kiezen van een steekwagen die past bij uw behoeften, kunt u zorgen voor een efficiënter en veiliger transport van zware lasten. Overweeg daarom de aanschaf van een steekwagen om uw werk gemakkelijker te maken en uw lichaam te ontlasten. Bij ons kunt u gemakkelijk en snel een steekwagen kopen die aan uw behoeften voldoet.