Bandensteekwagens

Bandentransport gemakkelijk met een bandensteekwagen

Snelle, handige logistiek is de doelstelling van onze steekwagens. Hoewel bandentransport een specialistisch onderdeel is van deze logistiek, is het toch belangrijk dat dit handig gebeurt met kwalitatief hoogwaardige wagens. Binnen ons assortiment zijn er diverse bandensteekwagens beschikbaar. In het assortiment van bandensteekwagens hebben we zes verschillende steekwagens. Drie varianten van bandensteekwagens met elk twee opties voor een luchtband of een massief rubberband (SE).

Standaard bandensteekwagen

De standaard bandensteekwagens doen wat ze beloven. Met een robuuste stalen constructie en een draaggewicht van 250 kilogram kan deze steekwagen tot wel zes banden tegelijk transporteren.

Gespreide opname steekwagen

Deze bandensteekwagens kunnen diverse soorten wielen meenemen. Door middel van handgrepen is de wijdte van de steekwagen te bedienen. Daardoor kan deze steekwagen tot wel acht banden of wielen tegelijk meenemen met afmetingen tussen 450 en 750 millimeter. Het maximale draaggewicht bedraagt 200 kilogram.

Automatisch gespreide opname steekwagen

In grote lijnen vergelijkbaar met de bovengenoemde bandensteekwagen. Maar de gespreide opname steekwagen maakt gebruik van een gasveersysteem. Deze steekwagen kan ook tot acht banden tegelijkertijd vervoeren met een verhoogd draaggewicht van 240 kilogram.  

 

Meer bij Esra

Onbetwist uw intern transportspecialist, dat zeggen we niet zomaar. Het brede assortiment bandensteekwagens is daar een perfect voorbeeld van. We zijn echter niet alleen specialist in diverse steekwagens, maar ook op een breder gebied van logistiek. Naast bandensteekwagens bieden we andere logistiek verbeterende producten, zoals palletwagens, heftrucks en verpakkingsmachines aan. Net als onze bandensteekwagens voldoen deze artikelen allemaal aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarnaast kunt u voor het huren van soortgelijke machines en artikelen bij ons terecht. In het geval er iets stuk gaat of iets niet naar behoren werkt, kunt u beroep doen op uw garantie of losse onderdelen aanschaffen om het artikel zelf te repareren.

 

Bandensteekwagens bij Esra.nl

Kwalitatief hoogwaardige bandensteekwagens bestelt ubij Esra.nl. Snelle levering, klantgerichte service en altijd heldere communicatie. Mocht de bestelling onverhoopt vertraging oplopen, laten we u altijd zo snel mogelijk weten wanneer het artikel op locatie kan worden verwacht. In het zeldzame geval dat uw bestelling niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug.

Verzendkosten binnen Nederland worden per artikelgroep getoond in de winkelwagen bij het afrekenen. Verzendkosten naar België zijn standaard €85,-. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Esra, ervaring met intern transport en opslag sinds 1936 op basis van gedegen klantengerichtheid en kwaliteitsgoederen.

4 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
€ 439,31 € 363,07
€ 439,31 € 363,07
Levertijd wordt berekend...
€ 282,69 € 233,63
€ 447,86 € 370,13
Een bandensteekwagen is een handig hulpmiddel voor bedrijven die vaak zware wielen moeten verplaatsen, zoals auto- of motorbanden, camper- of caravanbanden. Het belangrijkste voordeel van een bandensteekwagen is dat het de fysieke belasting vermindert bij het tillen en verplaatsen van de banden. Dit vermindert het risico op blessures aan de rug, nek of armen. Daarnaast kan een bandensteekwagen het werkproces versnellen en de efficiëntie verhogen, omdat het mogelijk is om meerdere banden tegelijk te verplaatsen. Dit bespaart tijd en energie, waardoor het vooral handig is voor mensen die deze zware objecten regelmatig moeten tillen en verplaatsen. Kortom, een bandensteekwagen kan de werklast verminderen en de productiviteit verhogen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor vele situaties.