Winkelwagen 0
€ 0,00

Steekwagens

Steekwagens

Ook voor steekwagens onbetwist uw specialist voor intern transport en magazijninrichting. Deze titel dragen we al jaren met trots en met goede reden. Wij helpen magazijnen, bedrijfshallen en kantoren door de werknemers te voorzien van artikelen waardoor zij efficiënter en ergonomischer kunnen werken. Ons assortiment steekwagens is daar een schoolvoorbeeld van. Van ‘standaard’ steekwagens tot specialistische oplossingen zoals stoelen- banden- en gasflessensteekwagens. Bij Esra dragen we naast het huismerk ook andere merken waarvan wij garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan de artikelen die we aanbieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 135

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 135

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom steekwagens gebruiken?

Het gebruik van steekwagens binnen uw bedrijf is zeer belangrijk. Dit geldt niet alleen voor het welzijn van uw collega’s / werknemers, maar ook voor het resultaat van uw eigen bedrijf. Ten eerste zorgt het juist gebruiken van steekwagens ervoor, dat het risico op letsel onder uw collega’s enorm wordt verminderd. Er hoeft niet meer zwaar getild te worden, goederen zijn eenvoudig van A naar B te vervoeren en daarbij zijn de steekwagens ook nog eens eenvoudig mee te nemen of op te bergen. Kijken we naar het resultaat voor u, dan zitten er meerdere voordelen aan het investeren in goede steekwagens. Enerzijds wordt het dus veel eenvoudiger om de goederen te vervoeren of transporteren. Anderzijds heeft u het risico op uitval van uw collega’s aanzienlijk verminderd door de juiste inzet van steekwagens. Hierdoor is dit financiële risico verminderd en kunnen werknemers duurzaam aan het werk binnen uw magazijn.

Een Fetra steekwagen voor elke klus

Fetra staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Elke Fetra steekwagen is met zorg en precisie vervaardigd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie. Dit resulteert in steekwagens die niet alleen uitzonderlijk sterk zijn, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds. Of u nu een steekwagen nodig heeft voor lichtere klussen of voor het verplaatsen van zware industriële lasten, Fetra biedt de duurzaamheid die u nodig heeft.

Verschillende Fetra steekwagen modellen

Fetra begrijpt dat elke transportbehoefte anders is. Daarom bieden ze een breed scala aan steekwagenmodellen en capaciteiten om aan diverse eisen te voldoen. Of u nu een inklapbare steekwagen nodig heeft voor gemakkelijk opbergen of een steekwagen met hoge capaciteit voor grote ladingen, Fetra heeft het juiste model voor u. Met hun jarenlange ervaring in de industrie hebben ze steekwagens ontwikkeld die aan de hoogste normen voldoen en geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Fetra heeft ook aandacht voor milieuvriendelijke fabricageprocessen. Ze streven ernaar om grondstoffen efficiënt te gebruiken en afval te minimaliseren, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Wanneer steekwagens gebruiken?

Steekwagens zijn zeer praktisch in verschillende situaties. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u een groot magazijn of grote bedrijfshal? Dan zijn de afstanden voor het interne transport soms zeer groot. Met behulp van de steekwagens kunt u uw goederen gemakkelijk door uw gehele bedrijf transporteren. Ook voor het transport buiten uw bedrijf zijn de steekwagens een grote toegevoegde waarde. Wanneer u veel bij uw klanten producten of goederen moet afleveren, kunnen steekwagens het verplaatsen van de bestelwagen naar de locatie net even wat makkelijker maken. In sommige gevallen kan het zelfs niet anders. Denk aan het vervoeren van wasmachines of meubels. Voor particulieren komen de steekwagens met name goed van pas wanneer er verhuisd of verbouwd wordt in huis. Dan kunt u gemakkelijk de meubels, dozen, goederen en andere spullen door de ruimtes verplaatsen of in en uit het huis verschepen. Dankzij de steekwagens verkleint u de kans op blessures en hoeft u niet zwaar te tillen.

Wat kunt u tillen met steekwagens?

Steekwagens zijn praktisch voor zeer uiteenlopende goederen. Spullen die direct in gedachten schieten, zijn natuurlijk dozen, wasmachines en andere witgoed apparaten. Dit zijn de zware goederen die vaak van bestelwagens naar binnen en zelfs de trap op gebracht moeten worden. Daarnaast zijn er diverse soorten steekwagens die allen andere goederen kunnen verplaatsen:

  • Vatensteekwagens: Deze steekwagens zijn zeer praktisch voor het vervoeren van vaten. Dankzij de beugel waarin de vaten vallen, werken deze type steekwagens hier heel goed voor;
  • Bandensteekwagens: Dankzij de aparte steunen zorgen de steekwagens voor banden ervoor, dat de banden gemakkelijk te vervoeren worden. Het risico op verschuivende banden is hiermee vrijwel nihil;
  • Gasflessensteekwagens: Wanneer u veel werkt met het vervoeren van gasflessen, dan zijn deze steekwagens zeer geschikt voor u;
  • Stoelensteekwagens: Geeft u vaak feestjes op locatie? Dan komen daar vaak veel stoelen aan te pas. Het verplaatsen hiervan gaat zeer eenvoudig met de stoelensteekwagens.