Winkelwagen 0
€ 0,00

Langmateriaalwagens

Langmateriaalwagens

Langmateriaalwagens van Esra zorgen ervoor, dat u eenvoudig grote materialen kunt verplaatsen binnen uw werkplaats of magazijn. Of het nu gaat om platen, glasplaten, buizen of balken, de langmateriaalwagens maken het interne transport zeer eenvoudig. Bestel snel uw gewenste transportwagen bij ons online. Door de snelle levering kunt u uw transportwagen zeer snel in de praktijk gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Langmateriaalwagens voor intern transport

Interne logistiek wordt compleet gemaakt met de langmateriaalwagens van Esra. Hiermee kunt u eenvoudig groter, langer of logger materiaal eenvoudig verplaatsen binnen uw werkplaats, magazijn of andere locatie. Onze wagens maken het gemakkelijk om grote glasplaten, platen van ander materiaal, lange buizen etc. te verplaatsen en vervoeren binnen uw bedrijf of op de bouwlocatie. Zo loopt u geen risico op een onnodig bedrijfsongeval én zullen uw spullen in goede staat blijven.

Glaswagens

De bekendste soort langmateriaalwagen is mogelijk wel de glaswagen. Met de glaswagens van Esra kunt u eenvoudig glasplaten vervoeren, tijdelijk 'stallen' etc. De glaswagens bij Esra zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Het verschil hierin zit 'm erin hoeveel platen u wilt of moet vervoeren. Door de dubbele zwenkwielen en dubbele bokwielen is het rijden van de glaswagens zeer gemakkelijk. Dit maakt het vervoeren van de glasplaten veilig en praktisch.

Materiaalwagens

Heeft u langmateriaalwagens nodig voor de alledaagse grote materialen? Dan zijn de materiaalwagens van Esra de beste oplossing. Deze wagens zijn dubbelzijdig, waardoor u eenvoudig meerdere materialen tegelijk kunt vervoeren. Hier kunt u grote platen op kwijt, maar ook andere materialen zoals bedsteunen, grote bakken, matten etc. Deze materialen zijn doorgaans zeer onpraktisch om te tillen, waardoor de materiaalwagens de oplossing voor u zijn.

Rongenwagens

De rongenwagens van Esra maken het gemakkelijk om het transport van groot materiaal handzaam te maken. Door de rongen op de hoeken is er houvast aan de wagen. Dit maakt de rongenwagen 1 van de meest praktische langmateriaalwagens, die er te vinden zijn. Het stevige onderstel in combinatie met stuur- en bokwielen en de rongen zorgen voor eenvoudig transport van al uw grote materiaal binnen uw magazijn, werkplaats of op de bouwplaats.

Andere transportwagens bij Esra

Esra biedt veel meer mogelijkheden op gebied van intern transport. Bent u op zoek naar een geschikte steekwagen voor uw vaten of banden? Dan zit u bij Esra goed. Onze steekwagens ontzorgen u volledig in het vervoeren en verplaatsen van uw goederen. Ook onze inklapbare (winkel)wagentjes met kratten zijn zeer geschikt voor intern transport. Hiermee ontzorgt u uzelf, uw klanten en uw medewerkers maximaal.