Winkelwagen 0
€ 0,00

Manuele stapelaars

Manuele stapelaars

Binnen de wereld van magazijnen, bedrijfshallen en garages is het vaak onvermeidelijk dat er door de drukte een chaos ontstaat. Deze chaos is gedurende de dag benadelend voor de efficientie en effectiviteit van de orderpickers, monteurs of ander personeel. Daarom is het van belang dat een ‘always clean’ policy ook in deze omgevingen van kracht moet zijn. Om dit te bewerkstelligen zijn manuele stapelaars een geweldige oplossing. Zorg ervoor dat de zware materialen netjes en secuur zijn gestapelt zodat deze te zijner tijd gebruikt kunnen worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handmatig stapelen

Een prioriteit bij magazijnen en grote bedrijfshallen is efficiëntie. Vanwege de omvang van de panden is het vaak lastig om absolute efficiëntie te realiseren. Daarbij is het manuele werk in het magazijn ook fysiek belastend. Om beide problemen te verlichten zijn ergonomische materialen vrijwel onmisbaar. Hoewel Esra veel verschillende oplossingen biedt op deze problematiek, zijn onze manuele stapelaars wellicht wel een van de beste, snelste en veelzijdigste opties. De manuele stapelaars van Esra zijn gebruiksklaar en zeer simpel in de omgang. Bovendien zijn deze stapelaars behendiger dan de volelektrische varianten. Esra’s manuele stapelaars zijn er in vele merken, soorten en maten, geschikt voor elke klus.

Esra stapelaars

De greep vanuit ons huismerk assortiment toont de veelzijdigheid van manuele stapelaars. Wij hebben voor iedere klus en omgeving de juiste stapelaar. Van lichte workpostioners naar het zware geschut tot wel 400 kilogram. Bovendien hebben we zowel volhandmatige stapelaars als semi-elektrische en hydraulische stapelaars voor de bedrijven en magazijnen die ergonomsichere oplossingen voor de medewerkers zoeken.

Fetra stapelaars

Het merk Fetra is een kernbegrip binnen de kringen van intern transport en opslag. Het Duitse merk is al jaren vooruitstrevend in de ontwikkeling van kwalitatieve instrumenten voor magazijnen. Ook op het gebied van manuele stapelaars tonen zij weer die kwaliteit met het grove geschut. Het assortiment van Fetra stapelaars loopt op tot een draaggewicht van 1000 kilogram.

Ravendo stapelaars

Het assortiment van Ravendo beperkt zicht tot één manuele stapelaar; een handlierstapelaar. Met een maximaal draaggewicht van 100 kilogram maakt deze stapelaar gebruik van een makkelijk kantelbaar Easy-Tip systeem.

Stöcklin stapelaars

Stöcklin heeft ook een stapelaar in ons assortiment. De MS1000. De 1000 in de naam vertegenwoordigt het maximale draaggewicht van deze manuele stapelaar.

 

Manuele stapelaars bestellen bij Esra.nl

Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw manuele stapelaar bestellen. Heeft u belangstelling bij andere producten van Esra, dan kunt u op soortgelijke wijze deze bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons gebruikte stapelaars bestellen die uw marge minder drukken dan de nieuwproducten. Anderzijds kunt u uw gehele magazijn voorzien van kwalitatieve materialen zoals onze handpallettrucks, weegpallettrucks en vorkheftrucks bovendien is het gemakkelijk om losse onderdelen voor deze producten bij te bestellen in het geval deze kapot gaan.