Winkelwagen 0
€ 0,00

EP stapelaars

Een elektrische stapelaar zorgt ervoor dat het verplaatsen en heffen van pallets of zware goederen een fluitje van een cent wordt. Een elektrische stapelaar wordt veel gebruikt in magazijnen, bedrijfshallen en fabrieken. Een stapelaar elektrisch is uitermate geschikt voor het veilig heffen van zware producten naar stellingen op diverse hoogtes. Elektrische stapelaars van topkwaliteit vind je bij Esra. Het breedste assortiment online maakt ons ten slotte de onbetwiste specialist.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Belangrijke specificaties van een elektrische stapelaar?

Bedrijven willen de doorloopsnelheid van goederen en producten zo soepel mogelijk laten verlopen. Elektrische stapelaars zijn sterk en betrouwbaar, maar wat zijn eigenlijk belangrijk specificaties van een elektrische stapelaar? Warehouses, bedrijfshallen en industriële omgevingen, allemaal kunnen ze wel een elektrische stapelaar gebruiken. Het zijn plekken waar regelmatig zware goederen in stellingen moeten worden gezet. Vaak gaat het om goederen en producten die erg zwaar zijn. Het is dan ook niet raadzaam om medewerkers deze zware goederen te laten liften of te laten tillen. Dit kan namelijk resulteren in ongelukken en rugklachten. Dit wil je als bedrijf natuurlijk altijd voorkomen. Een elektrische stapelaar kan dan uitkomst bieden. Elektrische stapelaars zijn makkelijk in gebruik. Bovendien kun je als bedrijf veel tijd besparen, en zorg je voor een snel en soepel intern transport. Daarnaast zorg je met een elektrische stapelaar voor goede arbeidsomstandigheden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die een elektrische stapelaar met zich meebrengt.

Waar wordt een elektrische stapelaar gebruikt?

Elektrische stapelaars van Esra zijn veilig en betrouwbaar. Stapelaars elektrisch zijn ideaal voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden producten of goederen moeten liften naar stellingen op hoogte. Het is als bedrijf altijd goed om jezelf af te vragen waar je de stapelaar voor wilt gebruiken. Moet de stapelaar regelmatig lange afstanden afleggen? En hoe hoog moet de elektrische stapelaar kunnen? Genoeg om rekening mee te houden bij de keuze voor een stapelaar elektrisch. Elektrische stapelaars zijn een kosteneffectieve manier om zware producten zorgvuldig te stapelen. Een elektrische stapelaar wordt door veel bedrijven in de transport- en logistieksector gebruikt. Zo wordt het nadrukkelijk gebruikt om stellingen zorgvuldig in te richten, en kunnen ladingen eenvoudig en snel uit vrachtwagens worden gehaald. Het zorgt ervoor dat bedrijven bij het ontvangen van goederen snel en direct kunnen handelen.

Elektrische stapelaars van verschillende merken

Er zijn verschillende soorten elektrische stapelaars beschikbaar, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan lichte elektrische stapelaars tot en met krachtige stapelaars met een weegsysteem De mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor vind je altijd een geschikte stapelaar elektrisch voor jouw bedrijf. Elektrische stapelaars van Esra zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Of het nu gaat om Esra stapelaars, EP stapelaars, Pramac stapelaars of Stöcklin stapelaars, bij Esra vind je het allemaal.

Esra stapelaar

De greep vanuit ons huismerk assortiment toont de veelzijdigheid van elektrische stapelaars. Wij hebben voor iedere klus en omgeving de juiste stapelaar elektrisch. De elektrische stapelaars, ofwel workpositioners, zijn zeer compact, wendbaar en licht. Ideaal voor het gebruik in een kleine ruimte en nauwe gangpaden. Elektrische stapelaars van Esra zijn perfect voor bedrijven en magazijnen die ergonomische oplossingen voor medewerkers zoeken.

EP stapelaar

Het merk EP is een kernbegrip binnen intern transport en opslag. Het merk is al jaren vooruitstrevend in de ontwikkeling van kwalitatieve instrumenten voor magazijnen. EP stapelaars elektrisch zijn voordelige en duurzame elektrische meeloopstapelaars waarmee je gemakkelijk zware goederen en producten kunt verplaatsen. Het assortiment van EP elektrische stapelaars loopt op tot een draagvermogen van 1200 kg, en een hefhoogte van 3.300 mm.

Pramac stapelaar

Het assortiment van Pramac beschikt over elektrische stapelaars van topkwaliteit. Met een maximaal draagvermogen van 1200 kg en een hefhoogte van 3.410 mm worden deze stapelaars elektrisch nadrukkelijk gebruikt voor het veilig heffen van zeer zware ladingen. Stapelaars elektrisch van Pramac worden gekenmerkt door handmatige tractie en elektrohydraulische heftechnologie.

Stöcklin stapelaars

Stöcklin heeft diverse krachtige elektrische stapelaars verkrijgbaar. De elektrische stapelaars van Stöcklin beschikken over een verschillend draagvermogen en hefvermogen. Dit zorgt ervoor dat je als bedrijf altijd een passende keuze kunt maken afhankelijk van het gewenste draagvermogen en hefvermogen.

Elektrische stapelaar kopen

Elektrische stapelaar kopen? Stapelaars elektrisch bestel je eenvoudig en snel online bij Esra.nl. Bij Esra vind je elektrische stapelaars waarvan wij garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan de artikelen die we aanbieden. Op Esra.nl vind je naast stapelaars elektrisch ook handmatige stapelaar. De mogelijkheden zijn oneindig. Dit zorgt ervoor dat je altijd een passende keuze kunt maken voor jouw bedrijf.