Winkelwagen 0
€ 0,00

Stapelaars

Stapelaars

Opgeruimd staat netjes. Een druk magazijn is vaak al lastig genoeg om te onderhouden. Een chaotische stelling, expeditie of crossdock is niet bevorderlijk voor de doorloopsnelheid of het samenstellen van orders. Daarom bieden we bij Esra diverse soorten stapelaars aan. Zo kunt u gemakkelijk zware goederen netjes en secuur stapelen zodat ze op orderlijke wijze worden bewaard.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 86

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 86

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ergonomie is de onmisbare schakel

Een prioriteit bij magazijnen en grote bedrijfshallen is efficiëntie. Vanwege de omvang van de panden is het vaak lastig om absolute efficiëntie te realiseren. Daarbij is het manuele werk in het magazijn ook fysiek belastend. Om beide problemen te verlichten zijn ergonomische materialen vrijwel onmisbaar. Onze stapelaars nemen het zware werk uit handen van de medewerkers, zodat ze meer tijd en energie overhouden voor andere werkzaamheden. Daarom maken we gebruik van een simpel bestelproces en korte lijnen bij aflevering en service zodat u binnen een handomdraai gebruik kunt maken van onze producten. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor gedegen adviezen, jarenlange garantie en de laagste prijzen. Neem een kijkje in ons assortiment stapelaars om de juiste match te vinden voor uw magazijn.

Cesab stapelaars

De CESAB-stapelaars staan bekend om hun slim ergonomisch ontwerp en voortreffelijke kwaliteit. Alles getuigt van de vele uren van onderzoek, ontwikkeling en testen die zijn besteed aan elk model. De uiteenlopende modellen voldoen aan alle mogelijke situaties; breedspoorstapelaars, stapelaars met weegfuncties en stapelaars voor de zwaardere producten. Bij Esra kunnen we u met ons assortiment CESAB-stapelaars altijd voorzien van een passende oplossing.

Elektrostapelaars

Onze CESAB-stapelaars zijn niet de enige volelektrische stapelaars in ons assortiment. Onze handverrijdbare elektrostapelaars zijn van vergelijkbare kwaliteit en in diverse soorten. Ook onze Stocklin elektrostapelaars zijn het kijken waard. Vind de meest geschikte stapelaar voor uw magazijn op Esra.nl.

Manuele stapelaars

Naast de CESAB- en elektro-oplossingen hebben wij ook manuele en semi-eletrische opties. Deze stapelaars zijn behendiger en veelzijdiger. Handlierstapelaar, standaardstapelaar, palletkantelaar of hefwagen met platform; Esra’s manuele stapelaars zijn er in vele soorten en maten, geschikt voor elke klus

Stapelaars bestellen bij Esra.nl

Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw stapelaar bestellen. In het geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw stapelaar. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug. Mocht je meer informatie willen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.