Onbetwist uw Specialist voor Intern transport en magazijninrichting

 

Winkelwagen 0
€ 0,00

Schaarpallettrucks

Schaarpallettrucks

Het fysiek zware werk van uw medewerkers uit handen nemen zodat zij ergonomischer te werk kunnen? Met het brede scala schaarpallettrucks van Esra wordt het verplaatsen en werken op een ergonomische hoogte een fluitje van een cent. Een schaarpallettruck is in wezen de perfecte tussenstap tussen een palletwagen en een heftruck. Onze schaarpallettrucks zijn de instrumenten die gebruiksgemak en functionaliteit perfect combineren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De optimale werkhoogte

Ergonomie is een belangrijke factor in een efficiënte werkomgeving. Met deze stalen uitvoeringen kunt u ladingen tot 1000 kg transporteren en werken op een hoogte van 800 mm om zo voortdurend bukken en met de rug tillen te voorkomen. Zijsteunen bieden stabiliteit wanneer de schaarpallettruck op werkhoogte staat. Het onderhoudsarme hydraulische systeem staat garant voor een lange levensduur. Bovendien hebben we in ons schaarpallettruckassortiment ook twee verschillende merken die kwaliteit kunnen waarborgen.

Esra schaarpallettrucks

Esra’s huismerk schaarpallettrucks zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Onze manuele en volektrische uitvoering. Het automatische verhogen van de lepels is daarbij het enige wat deze twee scheidt. Beide hebben een draaggewicht van 1000 kilogram en een maximale heffing van 80 centimeter met een garantie van 2 jaar.

CESAB schaarpallettrucks

CESAB is wellicht het meest bekende merk onder de interne transportproducten. Met een goede reden! De hoge kwaliteit van de producten zorgen ervoor dat u in slechts hele zeldzame gevallen beroep zal hoeven te doen op onze garantie. Ook hier is er naast de manuele oplossingen ook de semi-elektrische uitvoering. Elektrisch heffen en manueel rijden, een meer ergonomische manier om jouw lading. tot de gewenste hoogte te heffen.

 

Schaarpallettrucks bestellen bij Esra.nl

Verbeterde logistiek met de kwalitatieve schaarpallettrucks van Esra. Deze belofte komt voort uit onze jarenlange ervaring als de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en opslag. Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw gebruikte vorkheftrucks bestellen. In het zeldzame geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw vorkheftruck occasion. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug. Mocht je meer informatie willen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Esra bieden we ook andere soorten pallettrucks! Zo kunt u ook bij ons terecht voor weegpallettrucks en elektropallettrucks. Bekijk ons assortiment voor de pallettruck die het beste bij uw situatie past.