Schaarpallettrucks

Een schaarpalletwagen voor een optimale werkhoogte

Ergonomie is een belangrijke factor in een efficiënte werkomgeving. Met deze stalen uitvoeringen kunt u ladingen tot 1000 kg transporteren en werken op een hoogte van 800 mm om zo voortdurend bukken en met de rug tillen te voorkomen. Zijsteunen bieden stabiliteit wanneer de schaarpallettruck op werkhoogte staat. Het onderhoudsarme hydraulische systeem staat garant voor een lange levensduur. Bovendien hebben we in ons schaarpallettruckassortiment ook twee verschillende merken die kwaliteit kunnen waarborgen.

Esra schaarpallettrucks

Esra’s huismerk schaarpallettrucks zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Onze manuele en volektrische uitvoering. Het automatische verhogen van de lepels is daarbij het enige wat deze twee scheidt. Beide hebben een draaggewicht van 1000 kilogram en een maximale heffing van 80 centimeter met een garantie van 2 jaar.

CESAB schaarpallettrucks

CESAB is wellicht het meest bekende merk onder de interne transportproducten. Met een goede reden! De hoge kwaliteit van de producten zorgen ervoor dat u in slechts hele zeldzame gevallen beroep zal hoeven te doen op onze garantie. Ook hier is er naast de manuele oplossingen ook de semi-elektrische uitvoering. Elektrisch heffen en manueel rijden, een meer ergonomische manier om jouw lading. tot de gewenste hoogte te heffen.

Elektrische schaarpalletwagen

Of je nu op zoek bent naar een elektrische schaarpalletwagen voor dagelijks gebruik of voor intensief transport, wij hebben een uitgebreide selectie van de beste producten op de markt. Van compacte en handzame modellen tot robuuste en stevige wagens, wij hebben alles wat je nodig hebt om pallets snel en efficiënt te verplaatsen. Bovendien zijn onze elektrische schaarpalletwagens gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zodat ze jarenlang meegaan en in topconditie blijven.

Schaarpallettruck bestellen bij Esra.nl

Verbeterde logistiek met de kwalitatieve schaarpallettrucks van Esra. Deze belofte komt voort uit onze jarenlange ervaring als de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en opslag. Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw gebruikte vorkheftrucks bestellen. In het zeldzame geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw vorkheftruck occasion. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug. Mocht je meer informatie willen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Esra bieden we ook andere soorten pallettrucks! Zo kunt u ook bij ons terecht voor weegpallettrucks en elektropallettrucks. Bekijk ons assortiment voor de pallettruck die het beste bij uw situatie past.

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 1.945,08 € 1.607,50
Levertijd wordt berekend...
€ 831,88 € 687,50
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00

Schaarpalletwagens zijn onmisbare hulpmiddelen voor bedrijven die regelmatig pallets vervoeren. Deze krachtige en betrouwbare wagens zijn speciaal ontworpen om pallets snel en efficiënt te verplaatsen, zonder dat je ze hoeft te tillen of te dragen. Op onze product archiefpagina vind je een uitgebreide selectie van de beste schaarpalletwagens op de markt, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden voor je specifieke behoeften. Een schaarpallettruck is in wezen de perfecte tussenstap tussen een palletwagen en een heftruck. Onze schaarpallettrucks zijn de instrumenten die gebruiksgemak en functionaliteit perfect combineren.