Weegpallettrucks

Pompwagen met weegschaal

Een prioriteit bij magazijnen en grote bedrijfshallen is efficiëntie. Vanwege de omvang van de panden is het vaak lastig om absolute efficiëntie te realiseren. Een pompwagen met weegschaal biedt veel voordelen. De meest voor de hand liggende van deze voordelen is de tijdsbesparing door het efficiëntere werken omdat verplaatsen en wegen tegelijkertijd kunnen. Hiermee bespaart u dus tijd en kosten voor een weegplateau. De palletwagens met weegsysteem bieden een nauwkeurige gewichtsmeting met een maximale afwijken van 0,1% van de capaciteit van de weeginrichting.

Weegpallettrucks

Het assortiment van Esra telt vier weegpallettrucks. Deze vier onderscheiden zich in het maximale draaggewicht en de handige quick-lift technologie waar twee van onze weegpallettrucks gebruik van maken. Wat betreft de weegschalen; De weegpompwagens wegen in stappen van 1KG, hebben een levensduur van 7200 weegacties of 70 uur en kunnen worden gereinigd met water (IP65).

 

Efficiëntie voor kleine prijzen

Uw specialist op het gebied van intern transport en opslag. Dat is een titel die wij met trots dragen en aan voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons gebruikte materialen bestellen die uw marge minder drukken dan de nieuwproducten. Anderzijds kunt u uw gehele magazijn voorzien van kwalitatieve materialen zoals onze handpallettrucks, claxwagens en hogedrukreinigers bovendien is het gemakkelijk om losse onderdelen voor deze producten bij te bestellen in het geval deze kapot gaan. Al onze producten versturen we met dezelfde garanties en kwaliteit als onze weegpallettrucks, te zeggen dat zij altijd van de hoogste standaard zijn. 

 

Weegpompwagen bestellen bij Esra.nl

De eenvoud van het bestelproces van Esra.nl kan niet worden overschat. Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw weegpompwagen bestellen. Heeft u belangstelling bij andere producten van Esra, dan kunt u op soortgelijke wijze deze bestellen. In het onwaarschijnlijke geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw handpallettruck. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug.

 

 

 

 

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 2.268,75 € 1.875,00
Levertijd wordt berekend...
€ 1.431,43 € 1.183,00
€ 3.932,50 € 3.250,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Een weegpompwagen, ook wel weegpallettruck genoemd, biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele handpallettrucks. Met een weegpompwagen kan de bestuurder de pallet wegen tijdens het verplaatsen, waardoor het proces van wegen en transporteren wordt geoptimaliseerd en versneld. Dit kan de productiviteit van het magazijn verhogen en de efficiëntie van de logistieke processen verbeteren. Bovendien kan een weegpompwagen bijdragen aan een betere controle van de voorraad en zorgen voor meer nauwkeurige facturering en verzending.