Handpallettrucks

Handpallettruck kenmerken

Verbeterde logistiek met de robuuste handpallettrucks van Esra.nl. Bij Esra.nl maken we gebruik van een simpel bestelproces en korte lijnen bij aflevering en service zodat u binnen een handomdraai gebruik kunt maken van onze producten. Naast dit georganiseerde bestel en aflever proces zijn onze handpallettrucks gebruiksklaar met vijf jaar garantie tegen de laagste marktprijs. De verschillende types handpallettrucks in ons assortiment:

Korte handpallettrucks

Ons brede assortiment begint al bij de korte pompwagens. Naast onze standaarduitvoering hebben we diverse andere soorten die verschillende USP’s leveren die aan kan sluiten op uw situatie. Het maximale draaggewicht van de korte pompwagens begint vanaf 2.000 kilogram en loopt op tot wel 2.500 kilogram. Daarnaast kunt u kiezen uit RVS-palletwagens, handpallettrucks met een handrem, Quick lift, of zelfs volelektrische palletwagens. Deze laatste categorie palletwagens neemt vrijwel al het zware manuele werk van de schouders van uw werknemers zodat zij ergonomisch en snel kunnen werken.

Verlengde palletwagens

De ’standaard’ handpallettrucks zijn gemaakt op basis van de grootte van Europallets. Het komt echter wel eens voor dat een product niet op slechts één Europallet kan worden gedragen. Dan zijn verlengde palletwagens ideaal. Bij Esra.nl kunt u pompwagens bestellen van diverse lengtes. Vanaf anderhalf tot tweemeter lang. Zo sluit ons assortiment altijd aan op uw wensen en behoeften.

RVS palletwagen

Een RVS palletwagen biedt talloze voordelen voor verschillende industrieën. Dankzij het roestvrijstalen ontwerp is deze palletwagen bestand tegen corrosie en kan hij worden gebruikt in vochtige of hygiënische omgevingen, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische sector en de chemische industrie. RVS palletwagens zijn gemakkelijk schoon te maken en voldoen aan strenge hygiënische normen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen waarin strenge reinigingsprocedures essentieel zijn. Bovendien zijn ze duurzaam en bestand tegen zware belastingen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het verplaatsen van goederen en materialen in veeleisende industriële omgevingen.

Handpallettruck accessoires

Naast complete gebruiksklare handpalletwagens, staan we u bij Esra ook bij wanneer het gaat om losse onderdelen of extra accessoires. Het breedste assortiment online maakt ons ten slotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport! Daarom bent u voor extra palletwagen stops en voor pompwagenkoppelingen bij ons aan het juist adres.

Wat is een handpallettruck?

Een handpallettruck, ook wel pompwagen genoemd, is een handmatig bediend transportmiddel dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verplaatsen van pallets. Het is een eenvoudig en compact apparaat dat voornamelijk wordt gebruikt in magazijnen en opslagfaciliteiten. Een handpallettruck bestaat uit een platform dat onder de pallet kan worden geplaatst en hefboommechanismen die worden bediend door de bestuurder. Het apparaat is voorzien van twee vorken die onder de pallet kunnen worden geschoven en vervolgens omhoog worden gebracht met behulp van de hefboommechanismen. Hierdoor kan de pallet worden verplaatst zonder dat deze handmatig moet worden opgetild.

Elektrische handpallettruck

Een elektrische handpallettruck is licht, compact en nog steeds erg wendbaar. Ideaal voor kleine ruimtes, maar als er wel behoefte is aan elektrische ondersteuning. Een elektrische handpallettruck is eenvoudig te gebruiken en perfect om de belasting van de werknemer te minimaliseren en de efficiëntie en veiligheid te vergroten.

 

Handpallettruck kopen

Handpallettrucks zijn meestal geschikt voor het verplaatsen van ladingen tot 2 ton. Ze zijn ontworpen voor gebruik op vlakke vloeren en korte afstanden en zijn ideaal voor het verplaatsen van goederen in beperkte ruimtes. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig training om te bedienen, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor bedrijven die regelmatig pallets moeten verplaatsen. Het is belangrijk om op te merken dat handpallettrucks niet geschikt zijn voor alle soorten pallets en ladingen. Het is belangrijk om de maximale gewichtscapaciteit te kennen en ervoor te zorgen dat de vorken van de pallettruck passen bij de palletafmetingen en het gewicht van de lading. Een handpallettruck kopen die uit voorraad snel leverbaar en betaalbaar is, dat is de kracht van Esra. Wij leveren vanuit ons magazijn in Apeldoorn door heel Nederland en België.

Goedkope pompwagen

Met de basic pompwagen van Esra heeft u een goedkope pompwagen, maar wel van een zodanige kwaliteit dat hij inzetbaar is voor het zware werk. De goedkope pompwagen heeft een onderhoudsarm hydraulisch systeem en staat garant voor een lange levensduur. Wij leveren deze goedkope pompwagen uit eigen voorraad en dus snel bij u thuis of op de zaak. Dus bent u op zoek naar een goedkope pompwagen met veel capaciteit, dan is de basic pompwagen van Esra de beste keuze. Op dit moment is de Basic pompwagen niet alleen de goedkoopste pompwagen van Nederland, maar ook de pompwagen met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Handpallettrucks bestellen bij Esra.nl

Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk uw handpallettruck bestellen. In het onwaarschijnlijke geval uw bestelling vertraging oploopt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u alsnog te voorzien van uw handpallettruck. In het geval uw product onverhoopt niet leverbaar is, storten we het totaalbedrag van uw bestelling binnen 7 werkdagen terug. wij u kunnen voorzien van meer logistieke totaaloplossingen. Voor het grove geschut bieden wij vorkheftrucks van diverse merken en stijlen. Bij het inrichten van het magazijn zijn veiligheidsmiddelen van belang. Bovendien is het na afloop van de werkdag fijn als er met een veegmachine over de werkvloer wordt gereden om op te ruimen. Ook voor verhuur van soortgelijke machines en artikelen kunt u bij ons terecht, evenals de aanschaf voor losse onderdelen van de machines.

 

 

Verzendkosten binnen Nederland worden per artikelgroep getoond in de winkelwagen bij het afrekenen. Verzendkosten naar België zijn standaard €85,-.  Mocht je meer informatie willen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Producten 1-24 van 28
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 655,82 € 542,00
Levertijd wordt berekend...
Speciale prijs € 278,30 € 230,00 Normale prijs € 287,98
Levertijd wordt berekend...
€ 242,00 € 200,00
Levertijd wordt berekend...
€ 640,09 € 529,00
Levertijd wordt berekend...
€ 664,29 € 549,00
Levertijd wordt berekend...
€ 688,49 € 569,00
Levertijd wordt berekend...
€ 1.571,79 € 1.299,00
Levertijd wordt berekend...
€ 72,60 € 60,00
Levertijd wordt berekend...
€ 780,45 € 645,00
Levertijd wordt berekend...
€ 326,70 € 270,00
€ 71,39 € 59,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00
€ 0,00 € 0,00

Geen magazijn of grote bedrijfshal is compleet zonder een handpallettruck. Vanwege het standaardiseren van het verschepen van colli op pallets zijn handpallettrucks ofwel palletwagens niet meer weg te denken uit het landschap van een druk, afgestemd crossdock. Daarom bieden we bij Esra een breed scala aan handpallettrucks zodat ons aanbod altijd aansluit op uw behoeften, ongeacht de situatie.