Handpallettrucks

Waarom gebruik maken van een handpallettruck?

Als je spullen moet verplaatsen of een plek moet opruimen, is een handpallettruck onmisbaar. Het is een veelzijdig en betrouwbaar transportmiddel dat in veel verschillende situaties kan worden ingezet. Een elektrische pompwagen maakt het mogelijk om gemakkelijk zware voorwerpen te verplaatsen en op te tillen, waardoor je minder moeite hoeft te doen. Pompwagens zijn ideaal voor het vervoeren van zware producten over korte of middellange afstanden. Bovendien zorgt een pompwagen ervoor dat medewerkers geen rugklachten krijgen wanneer ze regelmatig werken met zware producten of goederen.

Welke soorten handpallettrucks zijn er?

Er zijn verschillende soorten handpallettrucks beschikbaar, en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld pallettrucks die heel goed functioneren op een droge en vlakke werkvloer. Maar er zijn ook handpallettrucks die zeer goed uit de voeten kunnen op een ongelijke en natte werkvloer. Verder zijn er ook nog speciale RVC-pompwagens verkrijgbaar. RVC-pompwagens worden voornamelijk ingezet in de voedingsmiddelenindustrieën. Bij verschillende soorten pompwagens kun je denken aan een elektrische pompwagen, een korte pompwagen, een pompwagen met weegschaal en een verlengde pompwagen. Tegenwoordig heb je bij Esra zelfs de mogelijkheid om een eigen pompwagen samen te stellen. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een geschikte handpallettruck vindt voor jouw industrie.

Een verlengde pompwagen

De ‘standaard’ handpallettrucks zijn gemaakt op basis van de grootte van Europallets. Echter kan het soms voorkomen dat een product niet op slechts één Europallet kan worden verplaatst. Verlengde palletwagens kunnen dan uitkomst bieden. Esra beschikt over een breed assortiment aan verlengde handpallettrucks. De verlengde pompwagens variëren in verschillende lengtes, van anderhalf tot en met twee meter lang. Hierdoor weet je zeker dat je altijd kunt beschikken over genoeg ruimte om goederen te vervoeren.

Een pompwagen met weegschaal

Een handpallettruck met weegschaal is ideaal voor het wegen en verplaatsen van zware producten of goederen. Een pompwagen met weegschaal biedt de mogelijkheid om een gewicht van maar liefst 3000 KG te dragen. Daarnaast beschikken de pompwagens over een zeer lange accuduur, en schakelen ze automatisch uit na een aantal minuten niet te zijn gebruikt. Hierdoor kun je zorgeloos veel uurtjes maken.

Een eigen pompwagen samenstellen

Handpallettrucks hebben de mogelijkheid om maar liefst tot en met 2300 KG te dragen. Bij Esra kun je eenvoudig en snel een pompwagen samenstellen. Elke industrie heeft tenslotte haar eigen wensen. Kies zelf eenvoudig de breedte over de vorken en de gewenste vorklengte. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de vorkwielen en stuurwielen van de pompwagen naar eigen wens in te vullen.

Handpallettruck accessoires

Naast complete pompwagens van topkwaliteit, kun je bij Esra ook terecht voor losse onderdelen of extra accessoires. Of het nu gaat om pompwagenkoppelingen of palletwagen stops, bij Esra vind je altijd wat je zoekt. Met pompwagen accessoires kun je altijd op een fijne manier gebruik maken van een pompwagen.

Wat kost een pompwagen?

Pompwagens zijn er in verschillende uitvoeringen en prijzen. De goedkoopste pompwagen van Nederland is de Pompwagen Basic van Esra Intern Transport & Opslag. Deze koste momenteel € 238,- (ex btw) en kan tot 2500 kilo tillen. Bovendien kunnen pompwagens Bij Esra worden uitgebreid of worden samengesteld met een weegschaal, kortere lepels of langere lepels. Een handpallettruck is al te koop vanaf € 238,00. Gelukkig kun je ook weer tijd en geld besparen door het aanschaffen van een pompwagen. Een palletwagen maakt het tenslotte mogelijk om efficiënt en veilig pallets te verplaatsen. Ook voor onderhoud aan onder andere je pompwagen ben je bij Esra aan het juiste adres.

Waar wordt een handpallettruck gebruikt?

Pompwagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Handpallettrucks worden namelijk gebruikt voor heel erg veel verschillende industrieën. Hierbij kun je denken aan werkplaatsen, fabrieken en magazijnen. Maar ook voor in de vrachtwagen en in de voedingsmiddelenindustrieën zijn palletwagens onmisbaar geworden. Op deze plekken worden er dagelijks grote hoeveelheden producten verplaatst. Om als bedrijf medewerkers te ontlasten en te zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, is het raadzaam om te kiezen voor een elektrische handpallettruck van topkwaliteit.

Kan een pompwagen zowel binnen als buiten gebruikt worden?

Veel bedrijven denken dat een handpallettrucks alleen geschikt is voor binnen, maar niets is minder waar. Esra heeft naast pompwagens voor binnengebruik, ook handpallettrucks voor buitengebruik verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de RVS palletwagens van Esra. Deze handpallettrucks zijn uitermate geschikt voor buitengebruik vanwege het gebruik van roestvrij staal. Maar ook de ruw terrein handpallettrucks van Esra zijn vanwege stevige en grotere banden ideaal voor buitengebruik en onverharde ondergronden.

Palletwagen kopen? Kies voor kwaliteit en service bij Esra.nl

Wil je een palletwagen kopen van hoge kwaliteit en met uitstekende service? Dan ben je bij Esra Intern Transport aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment palletwagens van topmerken, waaronder Cesab, Esra en Pramac. Daarnaast staan we bekend om onze snelle levering, scherpe prijzen en deskundig advies.
Verschillende soorten palletwagens
Bij Esra.nl heb je de keuze uit verschillende soorten palletwagens. Zo hebben wij onder andere handpalletwagens, elektrische palletwagens en hoogheffende palletwagens in ons assortiment. Daarnaast bieden wij ook speciale palletwagens, zoals roestvrijstalen palletwagens en palletwagens met weegschaal. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste oplossing!
Hoge kwaliteit en veiligheid
Alle palletwagens die wij verkopen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo zijn ze uitgerust met stevige wielen, een ergonomisch handvat en een robuuste constructie. Bovendien zijn onze elektrische palletwagens voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals noodstopknoppen en automatische snelheidsregeling.
Uitstekende service
Naast hoge kwaliteit kun je bij Esra.nl ook rekenen op uitstekende service. Zo bieden wij snelle levering door heel Nederland en België, en kun je bij ons terecht voor deskundig advies op maat. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste palletwagen voor jouw toepassing.
Bestel nu jouw palletwagen bij Esra.nl
Wil je een palletwagen kopen van hoge kwaliteit en met uitstekende service? Bestel dan nu jouw palletwagen bij Esra.nl! Met ons brede assortiment, scherpe prijzen en snelle levering ben je verzekerd van de beste deal. Twijfel je nog welke palletwagen het beste past bij jouw toepassing? Neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies op maat.

Producten 1-24 van 41
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 655,82 € 542,00
Levertijd wordt berekend...
€ 1.571,79 € 1.299,00
Levertijd wordt berekend...
€ 688,49 € 569,00
Levertijd wordt berekend...
€ 664,29 € 549,00
Levertijd wordt berekend...
€ 640,09 € 529,00
Levertijd wordt berekend...
€ 72,60 € 60,00
Levertijd wordt berekend...
€ 2.268,75 € 1.875,00
Levertijd wordt berekend...
€ 1.431,43 € 1.183,00
Levertijd wordt berekend...
€ 780,45 € 645,00
€ 1.409,65 € 1.165,00
€ 1.409,65 € 1.165,00
Levertijd wordt berekend...
€ 326,70 € 270,00
€ 71,39 € 59,00
Levertijd wordt berekend...
€ 242,00 € 200,00
Levertijd wordt berekend...
Speciale prijs € 278,30 € 230,00 Normale prijs € 287,98
€ 3.932,50 € 3.250,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Levertijd wordt berekend...
€ 0,00 € 0,00
Een magazijn, fabriekshal of werkplaats, ze kunnen allemaal wel een betrouwbare handpallettruck gebruiken. Er worden dagelijks enorme hoeveelheden aan goederen verplaatst. Voor het vervoeren van colli op pallets zijn pompwagens onmisbaar geworden. Esra beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten handpallettrucks. Of het nu gaat om een verlengde pompwagen, een pompwagen met weegschaal, een elektrische pompwagen of een korte pompwagen, bij Esra vind je het allemaal. Hierdoor kun je altijd een geschikte palletwagen vinden voor jouw industrie. Het breedste assortiment online maakt ons ten slotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport!