Noblelift Elektrische palletwagen

Waarom een elektrische palletwagen?

Elektrische palletwagens zijn er niet alleen om uw interne logistiek te voorzien van de nieuwste wagens. De palletwagens bieden grote ondersteuning tijdens de werkzaamheden in de interne logistiek. Het grote voordeel van de elektrische palletwagens van Esra is dat de bediening volledig is verwerkt in de disselkop. Dit zorgt ervoor dat zowel het duwen als het trekken niet handmatig hoeft te gebeuren, maar elektrisch gaat. Daarnaast zorgen de elektrische palletwagens van Esra ervoor dat de productiviteit van uw personeel verhoogd kan worden, de kans op letsel onder uw personeel verkleind wordt en tot slot dat het eenvoudiger wordt om producten van A naar B te brengen in uw magazijn. Al deze voordelen maken het aanschaffen van de elektrische palletwagens een ideale mogelijkheid om uw magazijn of bedrijfshal te vernieuwen.

Verschillende elektrische palletwagens

Bij Esra bieden wij twee verschillende elektrische palletwagens aan. Zo hebben wij in ons assortiment de NobleLift Elektropallettruck EDGE PRO 2000kg en de NobleLift EDGE PRO 1500kg. Om voor uw magazijn de ideale elektrische palletwagen te vinden, zijn de verschillende specificaties hieronder vermeld.

NobleLift Elektropallettruck EDGE PRO

Deze elektrische palletwagen heeft een draagvermogen van 2000 kilogram. De voltage van de batterij is 48 volt. De breedte van de vorken van deze elektrische palletwagen is 540 millimeter en de inrijhoogte is 85 millimeter. De vorklengte van de NobleLift Elektropallettruck EDGE PRO 2000kg is 1150 millimeter en de stuur- en vorkwielen bestaan uit polyurethaan.

NobleLift EDGE PRO

Deze elektrische palletwagen van Esra heeft een draagvermogen van 1500 kilogram. De uitwendige breedte is 540 millimeter en de gangpadbreedte is 2000 millimeter. De breedte van de vorken is bij de NobleLift EDGE PRO 1500kg eveneens 540 millimeter. De rijsnelheid van deze elektrische palletwagen is 4,8 kilometer per uur. De stuur- en vorkwielen bestaan uit polyurethaan en de vorklengte is 1150 millimeter.

Twijfelt u welke elektrische palletwagen beter bij uw magazijn of bedrijfshal past? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag persoonlijk advies!

Meer dan elektrische pompwagens van Noblelift

Naast het complete assortiment aan pompwagens van NobleLift bieden we bij Esra diverse andere elektrische pompwagens aan. Zo hebben we ook een breed scala aan Cesab elektrische pompwagens en Stöcklin elektrische pompwagens. Wij zijn tenslotte de onbetwiste specialist op het gebied van intern transport en magazijnmateriaal. Heeft u vragen met betrekking tot de verschillen tussen deze drie merken elektrische pompwagens? Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillen in een persoonlijk gesprek.

Voordelen elektrische pompwagens

Onze elektrische pompwagens hebben een garantie van 12 maanden op de onderdelen, in het zeldzame geval dat een onderdeel van de elektrische pompwagen niet meer naar behoren functioneert. Dankzij de sterke en oplaadbare accu’s kunt u zeer lang gebruik maken van uw elektrische pompwagens tegen een hele hoge output. Heeft u hier problemen mee? U kunt dan altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u elektrische pompwagens aan van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u met het merk NobleLift gegarandeerd van kwaliteit.

Meer informatie over elektrische palletwagens

Heeft u vragen over welke elektrische palletwagen het beste past bij uw bedrijfshal of magazijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heeft u nog specifieke vragen over de onderdelen of over de levertijd van de elektrische palletwagens? Geen probleem, onze experts helpen u hier ook graag verder mee.

1 product
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
€ 2.776,95 € 2.295,00

Dankzij onze jarenlange ervaring in de interne logistiek, begrijpen we bij Esra dat elektrische palletwagens cruciaal zijn voor het intern vervoeren van goederen. Gemakkelijk producten verzetten van het magazijn naar de expeditie en vanaf het crossdock terug naar de stellingen. Laat uw werknemers ergonomisch werken door gebruik te maken van Esra’s assortiment elektrische palletwagens. Gemakkelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Deze drie termen zijn geheel toe te kennen aan de elektrische palletwagens van Esra. Geen zware producten of andere benodigdheden tillen, maar simpelweg op de duwwagen stapelen en naar de eindbestemming rijden. Hiermee kunt u uw medewerkers onder de beste omstandigheden het vervoerswerk van de pallets laten uitvoeren, waarbij de risico’s maximaal verkleind worden. Naast elektrische palletwagens van NobleLift, beschikken we ook over elektropallettrucks van topmerken als Cesab en Stöcklin.