Winkelwagen 0
€ 0,00

EP elektropallettrucks

Elektrische pallettrucks van het merk EP zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Deze pallettrucks zijn ontworpen om in verschillende omgevingen te werken, zoals magazijnen, fabrieken en distributiecentra. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille werking, wat het comfort van de gebruiker verhoogt en de geluidshinder in de werkomgeving vermindert. Bovendien zijn EP pallettrucks uitgerust met geavanceerde technologieën zoals elektronische stuurbekrachtiging, automatische remmen en energieterugwinning, wat zorgt voor een hogere productiviteit en lagere onderhoudskosten.
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EPL185

Het elektrische pompwagen model EPL185 is een krachtige en veelzijdige pallettruck, ontworpen om te werken in verschillende toepassingen zoals magazijnen, supermarkten, productie- en distributiecentra. De EPL185 heeft een maximaal draagvermogen van 1.850 kg en een maximale rijsnelheid van 5 km/u. De elektrische aandrijving en de elektronische stuurbekrachtiging zorgen voor een soepele en gemakkelijke bediening. De pallettruck is uitgerust met een onderhoudsvrije batterij, die een lange gebruiksduur biedt. Bovendien is de EPL185 voorzien van een veiligheidssysteem dat de snelheid vermindert bij bochten en bij het naderen van obstakels. Kortom, de EPL185 is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het transporteren van goederen op pallets.

EPL154

Het elektrische pompwagen model EPL154 is een compacte en wendbare pallettruck, ideaal voor gebruik in kleine magazijnen, winkels en andere omgevingen met beperkte ruimte. De EPL154 heeft een maximaal draagvermogen van 1.500 kg en een maximale rijsnelheid van 4,5 km/u. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille werking, terwijl de elektronische stuurbekrachtiging het manoeuvreren gemakkelijk maakt. De pallettruck is voorzien van een onderhoudsvrije batterij, die een lange gebruiksduur biedt. Bovendien heeft de EPL154 een veiligheidssysteem dat de snelheid vermindert bij bochten en bij het naderen van obstakels. Kortom, de EPL154 is een praktische en efficiënte oplossing voor het verplaatsen van goederen op pallets in kleine ruimtes.

EP F4

Het elektrische pompwagen model EP F4 is een krachtige en duurzame pallettruck, geschikt voor het vervoeren van zware lasten in verschillende industriële omgevingen. De EP F4 heeft een maximaal draagvermogen van 1.500 kg en een maximale rijsnelheid van 4,5 km/u. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepele en stille werking, terwijl de elektronische stuurbekrachtiging het manoeuvreren gemakkelijk maakt. De pallettruck is uitgerust met een onderhoudsvrije batterij, die een lange gebruiksduur biedt. Bovendien heeft de EP F4 een veiligheidssysteem dat de snelheid vermindert bij bochten en bij het naderen van obstakels. Kortom, de EP F4 is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verplaatsen van zware goederen op pallets in industriële omgevingen.