Winkelwagen 0
€ 0,00

Elektropallettrucks

Er is geen magazijn, waar elektrische pompwagens een overbodige luxe zijn. Met de ondersteuning van deze pompwagens kunt u zeer efficiënt al uw pallets binnen het magazijn verplaatsen, opslaan en verder vervoeren. Het brede aanbod elektrische pompwagens van Esra biedt voor ieder magazijn een passende oplossing. Hiermee kunt u uw medewerkers onder de beste omstandigheden het vervoerswerk van de pallets laten uitvoeren, waarbij de risico’s maximaal verkleind worden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Waarom een elektrische pompwagen?

Elektrische pompwagens zijn er niet alleen om uw interne logistiek te voorzien van de nieuwste wagens. De ondersteuning binnen de logistieke werkzaamheden van een elektrische pompwagen is zeer groot. Het voordeel van deze pompwagens zit ‘m in het feit, dat zowel het heffen als het duwen of trekken niet handmatig hoeft, maar elektrisch gaat. Door de elektrische ondersteuning van de pompwagens verhoogt u de productiviteit van uw personeel, verkleint u de kans op werk gerelateerd fysiek ongemak onder uw werknemers en kunt u tegen lagere kosten de (interne) logistiek inrichten. Bovendien kunt u zeer eenvoudig zwaardere pallets, meerder dozen en grotere ladingen goederen in 1 keer verplaatsen. Dankzij de draagvermogens van de elektrische pompwagens – oplopend tot wel 3 ton – is dit een fluitje van een cent. Deze voordelen maken, dat een elektrische pompwagen onmisbaar is in een groot magazijn of grote bedrijfshal.

Hoe werkt de elektrische pallettruck?

Zoals de naam al doet vermoeden, werkt een elektrische pallettruck volledig elektrisch. Dankzij de sterke en oplaadbare accu’s kunt u zeer lang gebruik maken van uw elektrische pallettrucks tegen een hele hoge output. Met behulp van het stuur- en het pompmechanisme kunt u eenvoudig manoeuvreren door uw magazijn en alle pallets van A naar B verplaatsen. Hierbij is het mogelijk om de pallettrucks zowel te trekken als te duwen. Dit hangt af van uw voorkeuren. Aangezien de elektrische ondersteuning ook helpt bij het pompmechanisme worden al uw pallets gemakkelijk van de grond omhooggetild en kunt u zeer snel alle pallets verschepen naar de juiste locatie. Op het moment dat de accu (bijna) leeg is, kunt u deze eenvoudig opladen aan ieder 230V stopcontact. Zo kunt u binnen de kortste keren weer gebruik maken van uw elektrische pallettruck.

Belangrijkste kenmerken van de elektrische palletwagen

Of een elektrische palletwagen geschikt is voor uw magazijn hangt af van een aantal belangrijke kenmerken van de elektrische palletwagens. Zo kan het voorkomen dat u uw magazijn dermate heeft ingericht, dat de gangen niet breed zijn. Dan is het belangrijk dat uw palletwagen niet te breed is. De breedte van de elektrische palletwagens van Esra kunnen al oplopen tot wel 7,26 meter. Mocht dit voor uw magazijninrichting te breed zijn, dan zijn de palletwagens met een breedte van 5,40 meter het kleinste model. Daarnaast is het draagvermogen een zeer belangrijke eigenschap van de elektrische palletwagen. De draagvermogens van de palletwagens van Esra kunnen oplopen tot wel 3 ton. Mocht dit te veel zijn voor hetgeen u nodig heeft voor uw pallets en opslagplaatsen, Esra heeft palletwagens met een draagvermogen vanaf 1.300 kg.

Heb je voor een elektrische pompwagen een certificaat nodig?

Een elektrische pompwagen valt in de categorie bedrijfsvoertuigen en daarbij is het verplicht een certificaat te hebben om deze te mogen besturen. Het onjuist gebruiken van een elektrische pompwagen kan leiden tot schade of letsel.