Winkelwagen 0
€ 0,00

Pallethandling

Of het nu gaat om een palletbox, rolplateau of een palletonderwagen bij Esra hebben we allerlei verschillende soorten producten voor pallethandling. Veilig je goederen vervoeren en zorgen voor een ergonomische manier van werken, dat is belangrijk voor een goede productiviteit.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Palletbox

Een kunststof palletbox is een robuuste container gemaakt van hoogwaardig plastic. Kunststof palletboxen zijn licht van gewicht en hebben een hoge mate van duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen ruwe transportomstandigheden en extreme temperaturen. Deze boxen zijn ideaal voor gebruik in de voedings- en drankindustrie, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn en voldoen aan strenge hygiënische normen. Kunststof palletboxen worden ook vaak gebruikt voor het opslaan en vervoeren van farmaceutische producten, chemicaliën en andere industriële goederen. Door hun veelzijdigheid en duurzaamheid zijn kunststof palletboxen een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige oplossing voor opslag en transport van hun goederen.

Rolplateau

Een rolplateau is een handige transportkar die wordt gebruikt om zware lasten te verplaatsen en te transporteren. Rolplateaus zijn geschikt voor gebruik in verschillende industrieën, zoals de logistieke sector, de productie-industrie, de detailhandel en de horeca. Ze kunnen worden gebruikt voor het verplaatsen van zware dozen, pallets, meubels en andere grote objecten. Het gebruik van rolplateaus kan de productiviteit verhogen doordat ze het gemakkelijker maken om grote en zware goederen te verplaatsen. Hierdoor kunnen werknemers sneller en efficiënter werken, waardoor de algehele workflow verbetert. Bovendien zijn rolplateaus duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor langdurig gebruik.