Onbetwist uw Specialist voor Intern transport en magazijninrichting

 

Winkelwagen 0
€ 0,00

Levertijd & verzendkosten

Verzendkosten

Bestellingen via onze webwinkel worden Franco geleverd in Nederland (gratis levering) vanaf € 50,- (excl. btw)*. Onder dit bedrag wordt € 10,- order/verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen naar België wordt standaard € 85,- order/verzendkosten per artikel in rekening gebracht (pakketzendingen uitgesloten). Voor pakketzending tarieven buiten NL, neem dan contact op met onze klantenservice (055-5427545)

Levertijden

Op de site wordt per artikel weergegeven wat de verwachte levertijd is.

Vertraagde levering

Wij streven er naar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

Niet leverbare artikelen

Wij streven er naar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar je bankrekening.


*Esra Intern Transport heeft te allen tijde de mogelijkheid om producten uit te sluiten van hierboven genoemde voorwaarden en tijdens het afrekenen verzendkosten in rekening te brengen.