Winkelwagen 0
€ 0,00

De voordelen van een professionele veegmachine

Hotels, winkels, kantoren en magazijnen, allemaal beschikken ze over tapijten, vloerbekleding en bedrijfspanden met grote oppervlaktes. Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk om te zorgen dat alles schoon is. Niet alleen de vloer, maar ook de toiletten moeten regelmatig worden schoongemaakt. Je wilt tenslotte niet dat jouw klanten of werknemers een vieze plek te zien krijgen. Daarnaast is een schone werkomgeving erg belangrijk en bewezen dat het de productiviteit verhoogt. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf schoon blijft.
Voor het schoonmaken van bedrijven zijn er speciale machines die gespecialiseerd zijn in het reinigen van bedrijfspanden. Veegmachines zorgen door middel van speciale reinigingsprogramma's dat bedrijfspanden en bedrijfsterreinen op een snelle en efficiënte manier schoon worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat bedrijven niet heel lang bezig hoeven te zijn met het schoonmaakproces, wat ervoor zorgt dat medewerkers meer tijd hebben om aan de slag te gaan met andere bedrijfswerkzaamheden. Een veegmachine beschikt over spatwaterdichte en tegen vocht beschermde bedieningstoetsen. Dat zorgt ervoor dat een veegmachine onder diverse weersomstandigheden zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Bovendien gaan veegmachines door middel van krachtige batterijen erg lang mee. Daarnaast is een veegmachine stil waardoor het in veel verschillende soorten ruimtes kan worden gebruikt. Genoeg voordelen om te kiezen voor een stille, snelle en efficiënte veegmachine.


Hoe werkt een veegmachine?

Met een veegmachine veeg je het vuil door middel van een zijborstel, of twee zijborstels eenvoudig aan de kant. Daarna komt het vuil terecht bij de hoofdborstel. De hoofdborstel is een grote robuuste borstel in het midden van de veegmachine. Deze borstel zorgt ervoor dat het vuil zorgvuldig in een opvangbank terechtkomt. Zo laat je bij het schoonmaken geen resten achter en ga je efficiënt te werk. Wil je graag een veegmachine kopen of een veegmachine huren? Er zijn heel veel verschillende soorten veegmachines, waardoor je altijd een veegmachine vindt die perfect aansluit bij jouw situatie.


Wat zijn de beste veegmachines?

Veel mensen kennen veegmachines als de grote machines die je ziet bij het strand of in de buurt van een groot parkeerterrein. Hoewel dit een vaak voorkomende soort veegmachine is, zijn er veel verschillende soorten veegmachines die gebruikt worden voor allerlei verschillende toepassingen. De meest populaire veegmachines voor bedrijfsgebruik zijn toch wel de meeloop veegmachines en de zittende veegmachines. Maar wat zijn de beste opzit veegmachines en meeloop veegmachines? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Sweeper 464 E

De meeloop veegmachine is uitermate geschikt voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakten, zowel binnen als buiten. De veegmachine voor buiten maakt gebruik van Genius Technology, en is enorm eenvoudig in gebruik. Doordat de Sweeper 464 weinig geluid maakt, is het heel goed te gebruiken voor het schoonmaken van tapijten en vloerbedekking in onder andere winkels, hotels en kantoren.

Sweeper 512 E Rider

Ben je op zoek naar een veegmachine voor buiten? Ook de Sweeper 512 E Rider is inmiddels voor veel bedrijven onmisbaar geworden, en dat is niet zonder reden. De stille opzit veegmachine is ontworpen voor professioneel gebruik. De zittende veegmachine is ideaal voor een snelle en effectieve reiniging van middelgrote oppervlakten. Hierbij kun je denken aan vloertegels, asfalt en beton. De oppervlaktedruk van de hoofdborstel is eenvoudig in te stellen door middel van een LED indicatie. Dit zorgt ervoor dat de zittende veegmachine altijd een hoge hygiëne en reinigingskwaliteit op tal van oppervlakten kan garanderen.

Meijer veegmachine VR950

Ben je op zoek naar een zittende veegmachine met veel power? De Meijer VR950 kan zelfs hellingen van 12% aan. Daarnaast beschikt de robuuste veegmachine over rubberen stootbumpers waardoor je je nooit druk hoeft te maken als je ergens tegenaan rijdt. De veegmachine beschikt over een afvalcontainer van maar liefst 62 liter. De zittende veegmachine is verkrijgbaar met een grote accu of een benzine-aandrijving.
Waarom een schrobmachine aanschaffen?

Een professionele schrobmachine is voor veel bedrijven onmisbaar geworden, en dat is niet zonder reden. Laboratoria, en andere grote bedrijven in verschillende sectoren, hebben vaak bijzonder grote vloeroppervlakten. Wanneer deze oppervlakten handmatig moeten worden schoongemaakt, kan dit voor veel bedrijven zeer tijdrovend zijn. Bovendien is het niet bepaald effectief. Gelukkig is hier tegenwoordig een oplossing voor.
Een schrobmachine, ofwel schoonmaakmachine, kan uitkomst bieden. Een professionele schrobmachine is extreem effectief en bespaart enorm veel tijd. Schrobmachines zijn uitermate geschikt voor grote oppervlakten, en zijn in staat om vieze en vette vloeren weer brandschoon te krijgen. Bovendien zijn schrobmachines erg snel waardoor de tijd die bespaard wordt kan worden ingezet voor andere werkzaamheden.


Hoe werkt een schrobmachine?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te genieten van de voordelen die een elektrische schrobmachine met zich meebrengt. Maar hoe werkt een schrobmachine eigenlijk? Een professionele schrobmachine maakt gebruik van intelligente programma’s om nog efficiënter schoon te maken. De schrobmachines gaan op een zuinige manier met water om en hebben een kleine draaicirkel. Een kleine draaicirkel zorgt ervoor dat ook kleine hoeken optimaal worden schoongemaakt. Sommige schrobmachines kunnen zelfs detecteren of een vloer schoon genoeg is. De schrobmachine doet gewoon nog een schoonmaakrondje wanneer de vloer nog niet brandschoon is. Hierdoor hoef je je als bedrijf nooit meer zorgen te maken over een vette of vieze vloer. Een schrobmachine met intelligente programma’s werkt efficiënt en kostenbesparend.


Verschillende soorten schrobmachines

Elektrische schrobmachines zijn ideaal voor grote bedrijven met veel vloeroppervlak. Ze zijn sterk genoeg om dagelijks te worden gebruikt en bieden een intelligente navigatie die ervoor zorgt dat elke streepje van je vloer grondig wordt gereinigd. Er zijn verschillende soorten schrobmachines verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een achterloop schrobmachine en een opzit schrobmachine.

Achterloop schrobmachines

Een achterloop schrobmachine werkt zeer goed voor kleinere ruimtes, zelfs als daar veel meubilair staat. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een meeloop schrobmachine, en dit is niet zonder reden. Een professionele achterloop schrobmachine is maar liefst vier keer efficiënter en productiever dan handmatig schoonmaken. Bovendien is een achterloop schrobmachine zeer geschikt voor zwaar vervuilde vloeren.

Opzit schrobmachines

Een robuuste opzit schrobmachine is speciaal ontwikkeld voor het efficiënt reinigen van middelgrote tot grote bedrijfs- en productieruimten, parkeergarages, en nog veel meer. De borstel, vloeistoftoevoer en zuigkracht van zittende schrobmachines kunnen helemaal afhankelijk van de werksituatie worden ingesteld. Dit zorgt voor een zorgvuldig en duurzaam schoonmaakproces, en dat is nu precies waar bedrijven behoefte aan hebben!