Winkelwagen 0
€ 0,00

Steekwagen, welke heb je nodig?

Een steekwagen is niet meer weg te denken in de wereld van interne transportmiddelen. Of je nu een steekwagen gebruikt om dozen printpapier naar de printer moet brengen of als je gaat verhuizen en je met een steekwagen de wasmachine moet verplaatsen. Er zijn voor allerlei doeleinden verschillende soorten steekwagens. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten.


Opvouwbare steekwagen

De Ruxxac-cart Business en Ruxxac-cart XL hebben een draagvermogen van 125 kilo en wegen zelf net onder de 6 kilo. Met dit model kun je op het kantoor en in een klein magazijn goed uit de voeten. Opgevouwen past hij ook goed in je kofferbak. Heb je meer draagvermogen nodig, maar wil je wel een inklapbare steekwagen. Kijk dan eens naar de Ruxxac-cart Jumbo. Deze steekwagen heeft een draagvermogen van 250 kilo en heeft een eigen gewicht van bijna 13 kilo.


Wat is een Traploper Steekwagen?

Dat is een steekwagen die speciaal ontworpen is om zware goederen eenvoudig een trap op te tillen. Door de extra wielen kun je met deze trappensteekwagen de last naar achteren kantelen en zo trede voor trede moeiteloos een trap beklimmen.

Ook trappensteekwagens zijn er in verschillende Uitvoeringen. Deze stalen variant kan 200 kilo tillen. Ook zijn ze verkrijgbaar in een aluminium uitvoering of speciaal voor het vervoeren van gasflessen.

Welke steekwagen voor een wasmachine?

Voor het verplaatsen van een wasmachine kun je het beste een steekwagen gebruiken met een breder en dieper laadvlak. Hierdoor heb je meer ondersteuning en verklein je de kans dat de wasmachine kantelt.

Moet je een verdieping hoger en de wasmachine de trap op en af vervoeren. Dan is een traploper steekwagen de beste keuze. Ga ook hier weer voor een breder en dieper laadvlak.

Wat is de beste steekwagen?

De beste steekwagen is de Rollcart stalen steekwagen. Deze robuuste stalen steekwagen heeft een draagvermogen van 250 kilo en een draagvlak van 30 centimeter lang en 48 centimeter breed. De Rollcart stalen steekwagen heeft luchtbanden waardoor het eenvoudig is om met gewicht over klinkers, drempels en andere oneffenheden te rijden. Het is een echte alleskunner en daarom ook enorm populair voor professioneel gebruik. Een stalen steekwagen is een uitstekende keuze voor professioneel gebruik vanwege de duurzaamheid en het vermogen om zware lasten te tillen. Het stalen frame zorgt voor stevigheid en stabiliteit, waardoor het apparaat geschikt is voor intensief gebruik. Bovendien zijn stalen steekwagens vaak uitgerust met grote wielen, waardoor ze gemakkelijk over ruwe oppervlakken kunnen rijden en ook geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld bouw- en transportsectoren, waar zware en omvangrijke goederen vaak moeten worden verplaatst.

Steekwagen kopen

Waar je de steekwagen ook voor nodig hebt bij Esra Intern Transport hebben we een ruim assortiment steekwagens voor elke toepassing. Of het nu is voor een verhuizing, kantoor, pakketdienst, magazijn, warehouse of voor thuis. Bestel je steekwagen in onze webshop.