Winkelwagen 0
€ 0,00

Een stapelaar voor een efficiënt warehouse

In een warehouse is een stapelaar een onmisbaar hulpmiddel. Een stapelaar is een apparaat waarmee je goederen kunt tillen en verplaatsen. Het maakt het mogelijk om pallets of andere zware voorwerpen te verplaatsen zonder dat medewerkers deze hoeven te tillen. Daarnaast kun je met een stapelaar ook hogere stellingkasten bereiken, waardoor je makkelijker bij de spullen kunt komen die je nodig hebt. Het doel van de machine is het efficiënter maken van de opslag en verplaatsing van zware goederen in het magazijn. Er zijn twee soorten stapelaars. Stapelaar handmatig en elektrische stapelaar. Een stapelaar zorgt ervoor dat je netjes en secuur kunt stapelen. Hierdoor zorg je dat zware goederen op een zorgvuldige manier worden bewaard.

Wat doet een stapelaar?

Een stapelaar is een belangrijk transportmiddel geworden in een warehouse. Het is een robuuste machine die de dozen met producten naar de juiste locatie in het warehouse brengt. De stapelaar wordt bestuurd door een chauffeur. Je hoeft niet meer met zware dozen de trap op, maar kunt zorgeloos efficiënt en snel gebruik maken van een professionele stapelaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven genieten van de voordelen die een stapelaar met zich meebrengt.


Heb je een certificaat nodig voor een stapelaar?

Een stapelaar wordt gezien als een bedrijfsvoertuig. Hierdoor is het behalen van een certificaat verplicht. Dit certificeert dat je de training hebt voltooid en geeft aan dat je geslaagd bent voor alle onderdelen van de test. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het certificaat up-to-date is, want anders kun je niet meer gebruik maken van de stapelaar. De geldigheid van het certificaat is vijf jaar. Het stapelaar certificaat kun je behalen door het volgen van een stapelaar cursus. Een stapelaar certificaat laat zien dat je goed bent opgeleid, en dat je in staat bent om een stapelaar op een veilige manier te besturen. Ben je in het bezit van een stapelaar certificaat maar verloopt het certificaat op korte termijn? Dan kun je je opgeven voor een herhalingscursus. Wanneer je slaagt voor de cursus, krijg je wederom een stapelaar certificaat met een geldigheidsduur van vijf jaar.

Hoe hoog kan een stapelaar?

Het is raadzaam om te kijken naar hoe hoog een stapelaar kan komen. Je hebt als warehouse tenslotte te maken met diverse hoogtes van stellingen. Het is daarom van groot belang dat een stapelaar in staat is om zware producten op de desbetreffende hoogte weg te zetten. Een stapelaar kun je onderverdelen in vier categorieën. Hierbij kun je denken aan stapelaars met een hefhoogte van 501 - 1.000 mm, 1.001 - 2.500 mm, 2.501 - 5.000 mm en 5.001 - 7.500 mm. Een stapelaar kan dus een hefhoogte hebben van maar liefst 7.500 mm! Daarnaast heeft een stapelaar ook nog eens het vermogen om tot en met 2500 kg te dragen.

hoe hoog kan een stapelaar

Wat kost een stapelaar?

Elektrische stapelaar kopen? Stapelaar handmatig kan ook een goede optie zijn? Er zijn veel verschillende soorten stapelaars verkrijgbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan mini handlierstapelaars tot en met krachtige stapelaars met een weegsysteem. De mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor vind je altijd een stapelaar die perfect bij jouw warehouse past. Een stapelaar is al verkrijgbaar vanaf €444. Stapelaar kopen doe je eenvoudig en snel in de webshop van Esra. Bovendien profiteer je van een uitstekende service en een snelle levering. Genoeg redenen om te kiezen voor de voordelen die een Esra stapelaar met zich meebrengt. Een druk warehouse is vaak al lastig genoeg om te onderhouden.