Hoe kies je een geschikte hogedrukreiniger voor jouw schoonmaakklus?

Hogedrukreinigers zijn in staat om hardnekkig vuil te verwijderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een robuuste schoonmaakmachine. Maar hoe vind je nu eigenlijk een hogedrukreiniger die het beste bij jouw schoonmaakklus past? We zetten een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje.
Wanneer je op zoek bent naar een geschikte hogedrukreiniger voor jouw schoonmaakklus, is het belangrijk om te kijken waarvoor je de hogedrukreiniger wilt gaan gebruiken. Op basis hiervan kun je gericht zoeken naar essentiële eigenschappen van een hogedrukreiniger. Professionele hogedrukreinigers functioneren het beste wanneer je ze gebruikt voor oppervlakken waar ze geschikt voor zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar werkdruk. Heb je te maken met oppervlakken die al een lange tijd heel erg vies zijn? Dan kan het raadzaam zijn om een hogedrukreiniger te kiezen met een zeer hoge werkdruk. Maar ook de lengte van de spuitslang kan een belangrijk aandachtspuntje zijn. Wil je een hogedrukreiniger op elektriciteit gebruiken over lange afstanden? Of ga je een hogedrukreiniger op elektriciteit alleen gebruiken voor een klein oppervlak? Genoeg om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte hogedrukreiniger. Gelukkig heeft Esra een enorm assortiment aan verschillende soorten Dibo hogedrukreinigers verkrijgbaar. Met een Dibo hogedrukreiniger ben je elke vieze ondergrond of machine de baas!


Verschillende soorten hogedrukreinigers

Het schoonmaken met een emmer en een spons is tegenwoordig niet meer nodig. Een professionele hogedrukreiniger maakt het reinigen van grote en kleine oppervlakken eenvoudig en snel. Er zijn verschillende soorten hogedrukreinigers verkrijgbaar. Maar wat is eigenlijk een goede hogedrukreiniger? Hierbij kun je denken aan koud water hogedrukreinigers en warm water hogedrukreinigers. De hogedrukreinigers van Esra bieden heel erg veel voordelen.

Koudwater hogedrukreinigers

Wanneer je op zoek bent naar een robuuste oplossing voor het schoonmaken van grote oppervlakken, dan kan een koudwater hogedrukreiniger uitkomst bieden. De koudwater hogedrukreinigers van Esra hebben een zeer groot werkbereik en een krachtige spuitstraal. Bovendien is het gemakkelijker om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Hogedrukreiniger koud water is uitermate geschikt voor uiteenlopende schoonmaakklussen in bijvoorbeeld de bouwsector, automotive of landbouw.

Warmwater hogedrukreinigers

Ook warmwater hogedrukreinigers worden steeds vaker ingezet voor uiteenlopende schoonmaakklussen. Met een warmwater hogedrukreiniger kun je onder andere roet, olie of vet vloeibaar maken. Hierdoor ben je in staat om roet, olie of vet snel en eenvoudig te verwijderen. Bovendien heb je eindelijk geen extra reinigingsmiddelen meer nodig. Heb je last van vieze kozijnen, muren, tegels of ramen? Warm water hogedrukreiniger kan dan een geweldige optie zijn. Een hogedrukreiniger professioneel warm water zorgt ervoor dat je zowel geld als tijd bespaart met het schoonmaken van oppervlakken en machines. Een Dibo hogedrukreiniger warm water van Esra is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.
hogedrukreiniger