Gebruikte heftruck

Een tweedehandsheftruck is voor veel bedrijven onmisbaar geworden, en dat is niet zonder reden. Magazijnen, fabrieken en andere industriële omgevingen hebben regelmatig zware goederen en producten opgeslagen. Deze zware goederen kunnen niet door mensen worden verplaatst, omdat ze simpelweg veel te zwaar zijn. Bovendien zijn magazijnen en fabriekshallen vaak te groot, waardoor het lang duurt om producten en goederen op de juiste plek te krijgen. Een nieuw transportmiddel kan voor sommige bedrijven een flinke investering zijn. Gelukkig is er een goed alternatief voor dit probleem, namelijk een tweedehands heftruck.

Een tweedehands heftruck is een veelzijdig en krachtig transportmiddel dat wordt gebruikt in veel verschillende industrieën. Het is een zeer betrouwbare en veilige manier om goederen van A naar B te transporteren. Daarnaast kan een heftruck zowel binnen als buiten worden gebruikt. Vaak is een gebruikte heftruck zeer geschikt voor bedrijven die de krachtige machine wel nodig hebben, maar niet altijd permanent hoeven te gebruiken. Bovendien is het kopen van een gebruikte heftruck eenvoudig en voordelig. Gebruikte heftrucks zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van het type werk dat ze moeten verrichten.


Waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte heftruck?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te genieten van de voordelen die een tweedehands heftruck met zich meebrengt. Gebruikte heftrucks zijn sterk en betrouwbaar, maar waar moet je op letten bij het kopen van een gebruikte heftruck? Het is belangrijk om jezelf als bedrijf af te vragen waar je de gebruikte heftruck voor wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan welke hefhoogte de gebruikte heftruck moet voldoen. Je wilt tenslotte alle goederen zorgvuldig in het magazijn kunnen verwerken. Verder is het belangrijk om rekening te houden met het hefvermogen. Als je niet beschikt over het geschikte hefvermogen, kan dat gevaarlijke situaties opleveren. Dat wil je natuurlijk altijd voorkomen. Het geschikte hefvermogen is volledig afhankelijk van de industrie waarin je de tweedehands heftruck wilt gebruiken. Ben je op zoek naar een elektrische oplossing? Dan is de batterij een belangrijk aandachtspunt.


Verschillende soorten tweedehands heftrucks

Gebruikte heftrucks zijn ideaal voor bedrijven die regelmatig zware goederen over lange afstanden moeten verplaatsen. Daarnaast zijn ze perfect voor het laden en lossen van vrachtwagens, het verschuiven van zware machines of het tillen van pallets vol met goederen. Er zijn verschillende soorten tweedehands heftrucks verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een gebruikte vorkheftruck, een gebruikte reachtruck, een gebruikte stapelaar of een gebruikte elektropallettruck. Hierdoor heb je als bedrijf altijd de mogelijkheid om een geschikte gebruikte heftruck te kiezen voor jouw industrie.

Gebruikte vorkheftrucks

Een gebruikte vorkheftruck is perfect voor het verplaatsen van producten van hal naar hal, en het vervoeren van inpak tot expeditie. Gebruikte vorkheftrucks worden steeds vaker gebruikt in bedrijfshallen en magazijnen die zorgvuldig zijn ingericht. Ben je van plan om een gebruikte vorkheftruck te kopen? Een tweedehands vorkheftruck is uitermate geschikt voor bedrijven die de aanschafkosten laag willen houden, en toch graag willen beschikken over een heftruck in topconditie.

Gebruikte reachtrucks

Ook een gebruikte reachtruck mag niet ontbreken als we het hebben over krachtige transportmiddelen. Heb je niet veel ruimte en toch een groot assortiment? Dan is een tweedehands reachtruck kopen een uitstekend idee. Vanwege ruimtegebrek, wil je als bedrijf graag de hoogte in. Het is natuurlijk van groot belang dat medewerkers producten en goederen op een veilige manier uit de stelling kunnen halen. Een gebruikte reachtruck is daarom steeds vaker terug te zien in magazijnen en bedrijfshallen met beperkte ruimte.

Gebruikte stapelaars

Een stapelaar zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel een groot magazijn of bedrijfshal opgeruimd krijgt. Een chaotische stelling of expeditie is totaal niet bevorderlijk voor de doorloopsnelheid van bestellingen. Het kan daarom zeer nuttig zijn om een gebruikte stapelaar te kopen. Een tweedehands stapelaar is voordelig en makkelijk te gebruiken. Bovendien zorg je ervoor dat medewerkers efficiënt en snel kunnen werken.

Gebruikte elektropallettrucks

Wil je graag een tweedehands elektropallettruck kopen? Een gebruikte elektropallettruck zorgt ervoor dat je intern sneller goederen kunt vervoeren. Sommige bedrijven hebben te maken met een hoge doorloopsnelheid van producten. Producten moeten van het magazijn naar de expeditie worden gebracht. Met een gebruikte elektropallettruck vervoer je eenvoudig alle zware producten of andere benodigdheden naar de eindbestemming. Daarnaast zorg je ervoor dat medewerkers onder goede en veilige omstandigheden vervoerswerk kunnen uitvoeren.
 
Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een gebruikte heftruck en wilt ontdekken waarom dit een verstandige keuze is, neem dan vandaag nog contact op met één van onze experts voor advies op maat.